2023-08-07

Студент Максим Овчаренко повернувся з Китаю з титулом чемпіона світу з настільного тенісу

Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко зустрівся з майстром спорту України міжнародного класу, чемпіоном світу з настільного тенісу, студентом факультету фізичної культури та спорту Максимом Овчаренком та заслуженим тренером України Миколою Закладним. Спортсмена і його наставника нагороджено за вагомі спортивні досягнення і примноження спортивної слави України на міжнародному рівні.

Студент Максим Овчаренко повернувся з Китаю з титулом чемпіона світу з настільного тенісу

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко привітав з тріумфальним поверненням з Китаю майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона світу з настільного тенісу, багаторазового чемпіона України з настільного тенісу — студента факультету фізичної культури та спорту Максима Овчаренка та заслуженого тренера України Миколу Закладного. У Тайбеї завершилась серія успішних виступів спортсмена на змаганнях Чемпіонату світу з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями слуху.

«Надзвичайно приємно, що такі активні, спортивно обдаровані молоді люди прославляють Україну, та Полтавську політехніку зокрема, на високому міжнародному рівні.

З задоволенням вболіваю за наших спортсменів, які досягають нових перемог у різних видах спорту, ставлять перед собою амбітні цілі та впевнено їх досягають! Пишаємося вашими вагомими здобутками!

Абсолютна перемога на світовому турнірі – це вагомий особистий внесок у наближення нашої спільної Перемоги! Слава Україні! Слава українським спортсменам!», — прокоментував ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

За високі спортивні досягнення з настільного тенісу на Чемпіонаті світу-2023 та вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» студент групи 201-ФС факультету фізичної культури та спорту Максим Овчаренко нагороджений Подякою університету.

«Коли ти стоїш на п’єдесталі переможців під звуки державного гімну України, тебе охоплюють особливі, ні з чим не зрівняні емоції, переповнює гордість за свою незламну країну. Радію, що власними перемогами заявляю про Україну на увесь цивілізований світ!» — розповів студент-чемпіон Максим Овчаренко.

Подякою університету очільник Полтавської політехніки також відзначив заслуженого тренера України з настільного тенісу Миколу Закладного, висловивши повагу та вдячність за співпрацю та якісну підготовку студентів-спортсменів з настільного тенісу, які примножують спортивну славу Полтавської політехніки, Полтавщини і України.

«У часи моєї юності Микола Закладний був і моїм тренером із настільного тенісу, який навчив мене перемагати. Дякую своїм мудрим тренерам — Володимиру Васильовичу Кельбіну, Григорію Григоровичу Стєгнеєву, Миколі Григоровичу Закладному, які сприяли моєму становленню, як спортсмена високого розряду: кандидата в майстри спорту з настільного тенісу і навчили впевнено виборювати Перемогу!» — зазначив Володимир Онищенко.

Нагадаємо, на Чемпіонаті світу з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями слуху студент ФФКС Максим Овчаренко став золотим призером та здобув повний комплект нагород престижного світового турніру.

 

Медіацентр 

Національного університету 

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»