2021-11-15

Студент політехніки переміг на обласному конкурсі наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад»

Студент Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Михайло Бугаєвський став призером конкурсу студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад», заснованого Полтавською обласною радою з метою підтримки соціальних молодіжних ініціатив. Авторський проєкт діджитал-хабу як платформи підтримки територіальних громад Полтавщини отримав високу оцінку членів професійного журі та виборов другу премію конкурсу.

Студент політехніки переміг на обласному конкурсі наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад»

12 листопада відбулося засідання членів високопрофесійного журі щорічного конкурсу студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад», де розглянули подані студентські наукові дослідження та оприлюднили імена цьогорічних  переможців конкурсу, заснованого Полтавською обласною радою з метою  всебічного сприяння суспільним ініціативам студентської молоді міста та Полтавської області, її залучення до активної участі у житті  об’єднаних територіальних громад області.

У роботі журі взяв участь перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, модераторкою засідання виступила заступниця голови Полтавської обласної ради Лілія Руроєва, яка наголосила на актуальності та практичному характері презентованих  студентських досліджень і проєктів.

При визначенні переможців конкурсу журі враховувало наступні критерії – відповідність студентських наукових робіт встановленим  нормам  оцінювання  та результати публічного захисту презентованого дослідження. Відповідно до Положення про конкурс  та зважаючи на  високий рівень розглянутих наукових робіт у 2021 році журі було встановлено три Перших, дві других та три Третіх премій.

Наукова робота студента Навчально-наукового інституту фінансів, економіки,  управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайла Бугаєвського «Проєкт    діджитал-хабу «Upmix» як платформи підтримки  територіальних громад»  отримала високу оцінку журі та відзначена  Другою премією.

За словами автора, створення такої платформи як потужного майданчика підтримки територіальних громад неодмінно  стане в нагоді  найбільш діджиталізованим громадам Полтавщини.

«Розробка подібних платформ – це не перший мій практичний досвід у сфері ІТ-технологій, минулого року вже презентував власний проєкт  та виборов перемогу. Закінчивши Startup-школу Полтавської політехніки, отримав цілий ряд необхідних практичних інструментів та навичок, а викладачі університету завжди охоче ідуть назустріч, консультують  та дають  поради. Тому ця перемога – яскраве свідчення того, що наша спільна праця стане корисною, сприятиме вирішенню актуальних проблем місцевого самоврядування та мотивуватиме працювати у подальшому ще більше», – прокоментував переможець Михайло  Бугаєвський.

Урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу студентських наукових робіт відбудеться  7 грудня – до Дня місцевого самоврядування.

Нагадаємо, випускник стартап-школи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», студент Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Михайло Бугаєвський  у 2020 році переміг на Конкурсі інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» від Полтавської ОДА – його стартап «Діджитал платформа для аналізу ринку та апробації Start-up проєктів, пошуку фінансування «Project market.ua» посів перше місце.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»