2024-09-17

Студент політехніки успішно дебютував на Параолімпіаді-2024, здобувши золоту нагороду з плавання

Студент групи 401-ЕО спеціальності 071 Облік і оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Юрій Шенгур став золотим призером Параолімпіади-2024, здобувши першість у плаванні на дистанції 100 метрів на спині.

Студент політехніки успішно дебютував на Параолімпіаді-2024, здобувши золоту нагороду з плавання

У Парижі відбулися Параолімпійські ігри-2024, під час яких шанувальників спорту приємно потішили здобутими почесними нагородами спортсмени Полтавщини.

Студент групи 401-ЕО спеціальності 071 Облік і оподаткування Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Юрій Шенгур успішно дебютував на Параолімпіаді-2024, виборовши золоту медаль у класі S7 (серйозні фізичні порушення) у плаванні на дистанції 100 метрів на спині. У фіналі спортсмен Полтавської політехніки став кращим, подолавши дистанцію з результатом 1:09,51 хв.

Щиро вітаємо, пишаємося та зичимо міцного здоров’я, невичерпних сил, натхнення та майбутніх перемог на шляху підкорення спортивного Олімпу!

Нагадаємо, під час Параолімпіади-2024 випускник політехніки Євгеній Богодайко виборов бронзову нагороду, а студенти Полтавської політехніки Денис Остапченко та Олексій Вірченко стали золотими і бронзовими призерами змагань.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»