2023-11-20

Студенти ННІ фінансів, економіки, управління та права провели інтелектуальну гру «Хто зверху»

До Міжнародного дня студента для студентської молоді ННІ фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели інтелектуальну гру «Хто зверху». Учасники продемонстрували свою ерудицію, а переможці отримали подарунки від університету.

Студенти ННІ фінансів, економіки, управління та права провели інтелектуальну гру «Хто зверху»

До Міжнародного дня студента 17 листопада в СтудХабі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулась гра «Хто зверху», учасниками якої стали студенти Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права. Цікавий івент організовано Студентською радою інституту, ведучою заходу стала Валентина Бабець – голова Студентської ради ННІ фінансів, економіки, управління та права.

За першість в інтелектуальному змаганні поборолися студенти 1 та 2 курсу команди хлопців: Артем Коваль, Вʼячеслав Радюк, КирилКоломицев, Микита Томілін, Богдан Левченко, та команди дівчат: Діана ЧупайдаАнна БадулаАнна МамедоваНаталія ПотаповаМарія Крат.

Під час заходу студенти продемонстрували свою ерудованість у  вікторині «По буквах», вгадувалися українські хіти в раунді «Що за пісня», а також пригадали найголовніших діячів країни у грі «Хто я». Не менш емоційно насиченими стали змагання в раундах  «По губах» та «Наосліп». Глядачі прихильно спостерігали за драйвовим шоу та щиро підтримували обидві команди.

Наприкінці гри рахунок двох команд був однаковим, однак під час вирішального раунду «Дивоглядки» капітан хлопців приніс своїй команді перемогу. Всі учасники гри отримали брендовані подарунки, а переможці нагороджені фірмовими чашками Полтавської політехніки.

«У такий непростий для всіх нас час дуже важливо розвантажувати молодь та давати їм можливість розвиватися шляхом різноманітних ігор та вікторин. Саме тому до Міжнародного дня студента наш інститут організував для студентів університету такий захід. Дуже приємно, що всі учасники та глядачі гри були задоволені та залишили чудові відгуки», – зазначила Валентина Бабець.

Глядачі відзначили високий рівень організації та проведення гри і  сподіваються, що таке дозвілля вийде на всеуніверситетський рівень.

Раніше студенти спеціальності «Туризм» провели квест для майбутніх фінансистів.

Нагадаємо, з нагоди Міжнародного дня студента рок-гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» вдруге зіграв благодійний концерт на сцені Полтавської політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»