2023-11-01

Студенти ННІФЕУП вдосконалили навички ефективного спілкування на тренінгу від Товариства Червоного Хреста України

Студенти Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки взяли активну участь у тренінгу «Навички ефективного спілкування як інструмент відповідального лідерства. Взаємодія в команді», проведеному фахівцями Полтавської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Майбутні професіонали удосконалили навички ефективної комунікації та обговорили особливості командної взаємодії під час виконання різноманітних завдань.

Студенти ННІФЕУП вдосконалили навички ефективного спілкування на тренінгу від Товариства Червоного Хреста України

Нагадаємо, продовжується співпраця між науково-педагогічними працівниками, студентами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Товариством Червоного Хреста в Україні – відбувся науково-освітній тренінг для викладачів та студентів Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права університету. Раніше фахівці Товариства Червоного Хреста України провели тренінги з ефективного спілкування для студентів факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки та тренінг з управління ризиками під час надзвичайних ситуацій для науково – педагогічних працівників університету.

28 жовтня 2023 року у Центрі сучасного мистецтва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» фахівці Полтавської міської організації Товариства Червоного Хреста провели тренінг «Навички ефективного спілкування як інструмент відповідального лідерства. Взаємодія в команді» з метою удосконалення навичок комунікації та визначення якостей ефективного лідерства для розбудови командної взаємодії.

Учасниками тренінгу стали здобувачі першого та другого рівня вищої освіти спеціальностей 292 Міжнародні економічні відносини, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 051 Економіка, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 081 Право Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки.

Під час тренінгу студенти ознайомилися з базовими принципами теорії спілкування, визначили та охарактеризували типи людської поведінки та характерів, проаналізували ефективні моделі реагування у конфліктних ситуаціях, сформували базові навички командної взаємодії та визначилися з ефективними лідерськими якостями, вміннями організації роботи в команді. 

Цікаві лайфхаки, різноманітні комунікаційні прийоми, жваве неформальне спілкування мотивували учасників бути активнішими під час виконання командних завдань, впевнено висловлювати власну думку та ділитися набутим практичним досвідом.

«Отриманий практичний досвід неодмінно стане в нагоді майбутнім професіоналам при побудові ділових та особистісних взаємин, формуванні їхніх лідерських якостей. Переконана, що усі учасники зарядилися позитивним настроєм та отримали необхідні практичні навички. У подальших планах – долучатися до нових цікавих тренінгів та практикуватися у побудові ефективних комунікаційних стратегій», – прокоментувала доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ірина Левченко.

По завершенню івенту учасники обмінялися отриманими враженнями та домовилися про подальшу результативну співпрацю.

Нещодавно науковиця ННІ ФЕУП взяла участь у засіданні круглого столу, присвяченого навчанню публічних службовців в умовах євроінтеграції України,  а методичний фонд кафедри ПУАП поповнився науковими виданнями з кримінально-процесуального права.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»