2023-11-07

Студенти Полтавської політехніки відвідали Полтавський офіс SoftServe та дізналися про працевлаштування в ІТ-компанію

Студенти ННІ інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відвідали Полтавський офіс компанії SoftServe. Фахівці ІТ-компанії провели екскурсію офісом, розповіли про працевлаштування в ІТ-компанію та провели для студентів онлайн-лекцію на тему «Хто такий ідеальний кандидат в ІТ».

Студенти Полтавської політехніки відвідали Полтавський офіс SoftServe та дізналися про працевлаштування в ІТ-компанію

Урамках реалізації програми «SoftServe partnership with Universities» партнер університету – компанія SoftServe проводить різнопланові заходи для студентів ННІ інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», що спрямовані на підвищення якості освіти відповідно до актуальних потреб бізнесу та реального робочого процесу.

20 жовтня 2023 року бакалаври та магістри Полтавської політехніки спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Комп’ютерна інженерія», «Електронні комунікації та радіотехніка» відвідали Полтавський офіс компанії SoftServe, який був нещодавно відкритий у зв’язку з релокацією компанії з Харкова.

Окрім екскурсії офісом та знайомства з коворкінгом компанії, який розрахований на 40 осіб, студентам розповіли про працевлаштування та перспективи кар’єрного зростання, детально розказали про проходження співбесіди, особливості грамотного формування CV та про необхідні soft та hard skills.

Студенти відмітили, що завдяки розвинутій матеріально-технічній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», комп’ютерні лабораторії університету не відрізняються від робочих місць ІТ-фахівців провідних ІТ компаній України.

26 жовтня менеджер центру розвитку талантів в ІТ-компанії SoftServe В'ячеслав Лаптєв провів для студентів політехніки гостьову онлайн-лекцію на тему «Хто такий ідеальний кандидат в ІТ». У жвавій дискусії з використанням сучасних інтерактивних засобів студенти змогли розібратися, які вимоги ставляться до кандидата у сфері ІТ, як компанія обирає собі працівників, за якими критеріями, на що звертає увагу при проведенні співбесід.

Раніше представник ІТ-команди NIX прочитав студентам лекцію про переваги мови програмування Python.

Нагадуємо, студенти та викладачі ННІ інформаційних технологій та робототехніки провели онлайн-зустріч з представником компанії SoftServe.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»