2024-08-28

Студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чемпіонкою світу з армреслінгу

Студентка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка Руслана Симоненко стала чемпіонкою світу з армреслінгу серед жінок у категорії до 80 кілограмів.

Студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чемпіонкою світу з армреслінгу

У період з 15 по 25 серпня 2024 року у місті Кишиневі відбулися змагання 45-го Чемпіонату світу з армреслінгу та 26- го Чемпіонату світу з параармреслінгу. До складу національної збірної України традиційно увійшли спортсмени- армреслери з Полтавщини на чолі з головою Федерації армспорту Артемом Письмаком.

Студенти факультету фізичної культури та спорту Національного університету Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка успішно виступили на 45-му Чемпіонаті світу з армреслінгу і стали переможцями та призерами престижного спортивного турніру.

Студентка групи 402-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслана Симоненко стала чемпіонкою світу з армреслінгу серед жінок у категорії до 80 кілограмів.

Бронзову нагороду на праву і ліву руку виборов студент групи 301-ФС факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Сергій Варич.

Щиро вітаємо спортсменів з черговою феєричною перемогою, пишаємося і зичимо нових вагомих звершень!

Раніше студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чотириразовою золотою призеркою Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів.

Нагадаємо, першокурсник ФФКС став чемпіоном Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді, студентка ФФКС Валерія Конюхова стала чемпіонкою України з пауерліфтингу серед дівчат, а також у політехніці відбувся чемпіонат Полтавської області з армреслінгу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»