2022-08-10

Студентки-філологи проходять інтенсивний мовний курс в Німеччині

Студентки факультету філології, психології та педагогіки Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочали навчання на літніх мовних курсах у Штутгарті. Програма перебування у Німеччині передбачає навчання на літніх мовних курсах та знайомство з визначними місцями та іншими містами держави.

Студентки-філологи проходять інтенсивний мовний курс в Німеччині

1 серпня студентки факультету філології, психології та педагогіки Полтавської політехніки Анастасія Біда, Валерія Демко та майбутня магістрантка Анна Овсій під керівництвом старшої викладачки кафедри загального мовознавства та іноземних мов, кандидата філологічних наук Ірини Якубенко розпочали навчання на літніх мовних курсах у Штутгарті (Німеччина).

«Це прекрасна мовна практика та шанс поліпшити розмовні навички для тих, хто прагне удосконалювати свої знання та вдосконалюватися в обраній професії», — прокоментувала Ірина Якубенко.

На початку навчання студентки пройшли тестування і тепер навчатимуться на чотирьохтижневому інтенсивному курсі німецької мови відповідно до встановленого рівня володіння іноземною мовою.

Програма перебування у Німеччині охоплює не лише навчання, а й знайомство із визначними місцями та іншими чудовими містами держави, такими як Франкфурт, Берлін, Тюбінген та Бодензее.

Раніше cтуденти факультету філології, психології та педагогіки стали активними учасниками літнього мовного майданчика «Sprachakademie», а  студентка-перекладачка взяла участь у 12-денному молодіжному обміні Erasmus+ «Bridging the needs of RefuNEETs», що проходив у Данії.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»