2024-05-02

«Все починається з туризму!»: студентки політехніки стали учасницями конкурсу фоторобіт, популяризуючи унікальні туристичні куточки України

Студентки ННІ фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Анна Александріна та Діана Буряк взяли участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі фоторобіт та плакатів «Все починається з туризму!», що відбувся на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

«Все починається з туризму!»: студентки політехніки стали учасницями конкурсу фоторобіт, популяризуючи унікальні туристичні куточки України

У період з 10 березня по 20 квітня 2024 року на базі кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» тривав ІІ Всеукраїнський конкурс фоторобіт та плакатів «Все починається з туризму!», спрямований на популяризацію туризму в Україні, а також на виявлення та підтримку талановитих студентів і молодих професіоналів у цій галузі.

У конкурсі взяли участь 125 конкурсантів з усіх регіонів України, які загалом надіслали 230 фотографій та художніх зображень з тематики туризму, подорожей та мандрівок. Даний конкурс об'єднує фотографів, дизайнерів, ілюстраторів та інших творчих осіб, які хочуть поділитися власним баченням розвитку туристичної індустрії, подорожей та мандрівок.

До участі у творчому змаганні долучилися студентки другого курсу спеціальності 242 Туризм і рекреація Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Анна Александріна та Діана Буряк, які під керівництвом кандидатки економічних наук, доцентки кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Вікторії Маховки підготували цікаві творчі роботи.

Майбутні фахівці туристичної індустрії виявили бажання показати красу туристичних місць Полтавського та Харківського регіонів, надихаючи співгромадян на здійснення подорожей, активний відпочинок та дослідження нових неповторних куточків України та інших країн світу. За активну участь у конкурсі та продемонстровані оригінальність мислення та творчий підхід студентки Полтавської політехніки відзначені відповідними Сертифікатами.

За підготовку учасниць ІІ Всеукраїнського конкурсу фоторобіт та плакатів «Все починається з туризму!» їхня наукова наставниця, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Полтавської політехніки Вікторія Маховка також відзначена Подякою організаторів конкурсу.

Раніше студенти університету взяли участь у міжнародному науковому конкурсі «Black Sea Science», підготувавши власні наукові розробки, а студенти політехніки відзначені за високий рівень представлених на міжнародному конкурсі наукових досліджень.

Нещодавно учасники студентського клубу подорожували маловідомими туристичними локаціями країни.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»