2024-03-22

Студентський театр «Carpe Diem» запрошує на прем’єру

27 березня о 14:00 до Міжнародного дня театру у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбудеться прем’єра. Студентський театр «Carpe Diem» представить виставу «Глибини Страху». Вхід вільний, але вітається донат на ЗСУ.

Студентський театр «Carpe Diem» запрошує на прем’єру

У Міжнародний день театру актори студентського театру «Carpe Diem» запрошують до Великої актової зали насолодитися новими враженнями у світі театрального мистецтва.

 «Глибини Страху» – це пʼєса, яка поєднує у собі як фантастичні події, так і глибинну мораль, про яку варто задуматися кожному. Історія доторкнеться теми страху, тому що не так складно подолати власний страх, як прийняти, що він в тебе є, чи не так?

Будемо раді відчути ваші душі та підтримку на цьому дійстві. Вистава буде благодійною, тож кожен має можливість підтримати ЗСУ», – анонсували студенти.

Нагадаємо, студентський театр «Carpe Diem» зіграв благодійну виставу на підтримку захисника – актора театру і кіно Богдана Чернявського, став учасником обласного дистанційного фестивалю сучасних театрів «ЛавАрт», представив власну п’єсу у Національному музеї-заповіднику Миколи Гоголя.

Раніше студентський театр «Carpe Diem» Полтавської політехніки презентував дві благодійні вистави на підтримку Збройних Сил України.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»