2022-09-07

У політехніці відбудеться онлайн-презентація національного архітектурного конкурсу Steel Freedom

09 вересня у Полтавській політехніці відбудеться презентація національного архітектурного конкурсу для студентів Steel Freedom – відкривається новий конкурсний сезон для студентів архітектурно-будівельних спеціальностей! Реєстрація на презентацію обов’язкова. Учасники отримають вичерпну інформацію про основні етапи творчого змагання та обговорять з експертами цьогорічне конкурсне завдання.

У політехніці відбудеться онлайн-презентація національного архітектурного конкурсу Steel Freedom

STEEL FREEDOM 2022 нестиме важливу соціальну місію! Цьогоріч на Steel Freedom представлена одна конкурсна категорія – відбудова зруйнованої дитячо-юнацької спортивної школи в м. Ірпінь. Замовником проекту виступає Ірпінська міська рада.

«Повномасштабна війна рф проти України назавжди змінила наше життя. Але незмінними залишилися віра у майбутнє і сталь, як матеріал майбутнього, що дозволяє реалізувати масштабні проекти, високі темпи будівництва. Відчуйте свободу в архітектурі та реалізуйте свої найсміливіші архітектурні задуми із застосуванням сталевих конструкцій в проектах», зазначає команда організаторів в офіційному повідомленні.

Студентів архітектурних та будівельних спеціальностей Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошують на презентацію конкурсу SteelFreedom, яка відбудеться у онлайн-форматі  на платформі Zoom.

Час та місце події: 09 вересня 2022 року о 16:00

Реєстрація на презентацію обов'язкова: https://bit.ly/3Bkb3Nl

Зустріч online в Zoom  https://bit.ly/3wgHfNm

 

На презентації організатори конкурсу детальніше розкажуть про конкурс та його етапи, представлять конкурсне завдання цього року та акцентують на важливих моментах, які потрібно врахувати при підготовці конкурсного проекту.

Зареєструвати команду потрібно у період з 1 вересня по 1 жовтня: https://steelfreedom.ua/register-comand

Подача конкурсних проєктів — до 1 листопада.

Фінал конкурсу — 26 листопада

«Ми дякуємо Полтавській політехніці за щорічну підтримку конкурсу Steel Freedom та нагадуємо командам про можливість залучення викладачів свого ВИШу до складу команд у якості кураторів. Куратор може проводити консультації на етапі розробки проектів, а конкурсний проект може бути зарахований як курсова, контрольна або звітна робота в рамках навчального процесу», додають організатори.

Учасники STEEL FREEDOM: студенти 4, 5 і 6 курсів за спеціальностями: архітектура будівель та споруд, промислове і цивільне будівництво. Допускаються до участі студенти 3 курсу у складі команд старшокурсників.

Кількість учасників в команді від 1 до 5 студентів

Командам-учасникам необхідно розробити оригінальні концептуальні рішення із застосуванням сталевих конструкцій відповідно до техзавдання.

Конкурсне завдання  https://steelfreedom.ua/conditions.html

Нагадаємо, між Полтавською політехнікою та Асоціацією «Український центр сталевого будівництва» діє меморандум про співпрацю в рамках конкурсу Steel Freedom.

Минулого року команда політехніки виграла архітектурну подорож на «Експо-2020» в Дубаї, а Український Центр Сталевого Будівництва випустив доповнений каталог проєктів призерів Національного архітектурного студентського конкурсу Steel Freedom за 2020-2014 рр. «Проєкти в металі, які надихають» – до нього увійшло сім проєктів студентів Полтавської політехніки.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»