2024-10-02

У Полтавській політехніці розпочали роботу підготовчі курси для майбутніх абітурієнтів

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» активно розпочалися підготовчі курси до складання НМТ 2025. Майбутні вступники з допомогою висококваліфікованих викладачів готуються до успішного проходження національного мультипредметного тесту в інноваційних локаціях університету.

У Полтавській політехніці розпочали роботу підготовчі курси для майбутніх абітурієнтів

На початку нового 2024/2025 навчального року у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочали активну роботу підготовчі курси, на яких висококваліфіковані викладачі разом з майбутніми вступниками систематично готуються до успішного проходження національного мультипредметного тесту 2025 року.

Для слухачів підготовчих курсів та їхніх батьків відбулися настановчі збори, під час яких майбутні вступники дізналися про широкі можливості здобуття вищої освіти європейського рівня, міжнародних академічних обмінів та навчання за програмами академічної мобільності на базі зарубіжних університетів-партнерів.

Модераторкою настановчих зборів виступила начальниця відділу Центру по роботі із обдарованою молоддю Національного університету імені Юрія Кондратюка Наталія Орловська, яка від імені науково-педагогічного колективу багатопрофільного класичного університету привітала майбутніх абітурієнтів з початком роботи підготовчих курсів.

Завідувачка підготовчого відділення Центру по роботі з обдарованою молоддю Світлана Ревенко розповіла слухачам і їхнім батькам про суттєві переваги при вступі до Полтавської політехніки, які можуть отримати абітурієнти, котрі пройшли підготовку на курсах.

По завершенню зборів майбутні абітурієнти та їхні батьки здійснили кампус-тур університетськими лабораторіями.

А вже 1 жовтня у Національному університеті імені Юрія Кондратюка стартували навчальні заняття для слухачів підготовчих курсів Полтавської політехніки. Майбутні вступники поглиблюють набуті знання та практичні навички, використовуючи спеціалізоване програмне забезпечення для підготовки до майбутніх вступних випробувань.

Нещодавно у рамках круглого столу у Полтавській політехніці освітяни, представники державних інституцій та правоохоронці обговорили як протидіяти булінгу в умовах освітнього середовища, Полтавська політехніка розвиває міжнародне співробітництво з Європейським відділенням SPE.

Раніше ліцеїсти протягом тижня подорожували світом професій у Полтавській політехніці.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»