2022-01-18

Український центр оцінювання якості освіти проводить вебінари-тренінги з ефективної підготовки до ЗНО-2022

18 січня на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти стартує серія вебінарів, присвячених успішному складанню ЗНО-2022 із суспільно-гуманітарних дисциплін. Фахівці УЦОЯО поділяться практичними порадами, розкриють певні «секрети» ефективної підготовки до зовнішнього оцінювання з іноземних мов, української мови та літератури, історії України, а також проаналізують завдання попередніх років.

Український центр оцінювання якості освіти проводить вебінари-тренінги з ефективної підготовки до ЗНО-2022

Український центр оцінювання якості освіти запустив серію вебінарів, присвячених успішному складанню цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання з суспільно-гуманітарних предметів. Майбутні учасники ЗНО, які цікавляться питаннями філології, перекладознавства, історії, журналістики та прагнуть здобути фах в омріяних сферах, можуть поставити запитання досвідченим  фахівцям та отримати вичерпні  відповіді  на актуальні питання. 

Старт події – 18 січня 2022 року о 15:00  на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти. Професіонали поділяться дієвими практичними лайфхаками як налаштуватися на успішне складання іспитів, розкажуть  на які фактори необхідно зважати, готуючись до тестування з англійської мови.

Наступні зустрічі будуть присвячені німецькій, іспанській, французькій мовам, українській мові і літературі, історії України, аналізу рівня завдань попередніх років. Фахівці відділу змісту суспільно-гуманітарних навчальних предметів Українського центру оцінювання якості освіти зупиняться на окремих компетентнісних завданнях тестів вищевказаних навчальних дисциплін та розкриють «секрети» виконання завдань різного рівня складності.

Упродовж 18 – 28 січня 2022 року о 15:00 долучайтеся до прямих ефірів на YouTube – каналі Українського центру  оцінювання якості освіти:

  • 18 січня – англійська мова;
  • 19 січня – німецька мова;
  • 20 січня – іспанська мова;
  • 21 січня – французька мова;
  • 27 січня – українська мова;
  • 28 січня – історія України.

До 18 січня 2022 року (10:00) всі бажаючі можуть поставити власні запитання за наступним посиланням.

Нагадаємо, почалася реєстрація на пробне ЗНО-2022, триває набір на підготовчі курси у Полтавській політехніці та затверджено графік проведення ЄВІ та ЄФВВ для вступу в магістратуру.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»