2021-04-29

Університет підписав договір про співробітництво з Полтавською обласною радою

28 квітня між Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в особі ректора Володимира Онищенка та Полтавською обласною радою в особі голови Олександра Біленького підписано договір про співробітництво.

Університет підписав договір про співробітництво з Полтавською обласною радою

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко та голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький підписали договір про співробітництво, який продовжує напрямки тісної співпраці університету з органами державної влади, місцевого самоврядування та, безпосередньо, з громадами Полтавщини.

«Підписали, проставили печатки, потисли руки і з новими силами починаємо разом працювати в освітній та науковій діяльності, адже Полтавську обласну раду і Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» поєднують взаємна зацікавленість у спільному розвитку освітнього, наукового, спортивного та інноваційного потенціалу Полтавщини! Дана угода про співпрацю символізує консолідацію спільних зусиль та неодмінно буде наповнена реальними справами.

Для викладачів та студентів Полтавської політехніки – це унікальна можливість підвищення власного професійного рівня, залучення фахівців зі сфери самоврядування до освітнього процесу, участь облради як стейкхолдера в удосконаленні освітніх програм університету, проходження студентами практики у Полтавській обласній раді, проведення спільних науково-освітніх, просвітницьких та спортивних заходів тощо. Завжди відкриті до співпраці та результативної професійної комунікації!» – прокоментував ректор, професор Володимир Онищенко.

За словами очільника Полтавської обласної ради Олександра Біленького, серед пріоритетних напрямків діяльності – підвищення кваліфікації обласних депутатів і співробітників облради у публічному управлінні. У найближчих планах – залучення науковців університету до розробки і втілення програм підвищення кваліфікації державних службовців, а також проведення науково-методичних семінарів з антикорупційної діяльності та державного управління для представників депутатського корпусу та апарату обласної ради.

Партнери наголосили на сприятливих умовах для обміну кращим практичним досвідом та нових можливостях для розвитку Полтавської області.

Нещодавно Полтавська політехніка підписала договір про співробітництво та створення інноваційного кластеру у місті Полтава з виконавчим комітетом Полтавської міської ради, а також про науково-освітнє партнерство з Державною аудиторською службою України, яка вже залучила науковців політехніки до обговорення державного фінансового контролю у сфері будівництва.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»