2022-08-30

Вчена рада підтримала присвоєння вчених звань чотирьом науковцям політехніки

29 серпня в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось засідання Вченої ради, під час якого члени Вченої ради заслухали подання, промови колег і проголосували за присвоєння наукових звань професорів та доцентів чотирьом вченим, а також затвердили форму диплома доктора філософії, затвердили до друку навчально-методичні і наукові видання.

Вчена рада підтримала присвоєння вчених звань чотирьом науковцям політехніки

29 серпня в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось засідання Вченої ради, під час якого розглянули актуальні питання пріоритетів наукової діяльності університету у новому навчальному році, результати рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівник у розрізі кафедр, факультетів та навчально-наукових інститутів, плани роботи з аспірантами та докторантами, а також посилення кадрового потенціалу.

«Попри війну в університеті продовжується активна підготовка наукових кадрів і захист дисертацій у спеціалізованих вчених радах. Наука наближає нас до Перемоги!» – відзначив голова Вченої ради, ректор, професор Володимир Онищенко.

Вчена рада підтримала подання про присвоєння наукових звань професора та доцента чотирьом науковцям політехніки:

Олександру Шеферу – вчене звання професора кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій;

Валерію Усенку – вчене звання професора кафедри будівництва та цивільної інженерії;

Руслану Захарченку – вчене звання доцента кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій;

Сергію Кобцю – вчене звання доцента кафедри економіки, підприємництва та маркетингу.

Згідно з регламентом Вчена рада затвердила форму диплома доктора філософії, а також затвердила до публікації другий випуск наукового фахового журналу «Економіка і регіон» за 2022 рік і колективну монографію «Подолання екологічних ризиків та загроз для довкілля в умовах надзвичайних ситуацій-2022».

Раніше у Полтавській політехніці вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, науковиця ННІ фінансів, економіки, управління та права пройшла інтенсив для молодих вчених, а Research4Life відкрили 19 безкоштовних ресурсів для бібліотекарів і дослідників.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»