2023-10-24

Викладач політехніки Олексій Воробйов став золотим призером Всеукраїнських змагань з футзалу серед ветеранів

Старший викладач кафедри фізичної культури та спорту, тренер команди з футболу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олексій Воробйов став золотим призером Всеукраїнських змагань з футзалу серед ветеранів вікової категорії 60+, що проходили у місті Берегове Закарпатської області. Уперше за історію ветеранського спорту збірна команда Полтавської області з футзалу виборола перше місце у загальнокомандному заліку.

Викладач політехніки Олексій Воробйов став золотим призером Всеукраїнських змагань з футзалу серед ветеранів

Упродовж 16-21 жовтня 2023 року у місті Берегове Закарпатської області  на спортивних майданчиках зі штучним покриттям тривали Всеукраїнські  змагання з футзалу серед ветеранів вікових  категорій  55+ та 60+. Це традиційні змагання з футзалу на Кубок ВФСТ «Колос», на яких були  представлені  25 команд  з 14 областей України. За першість та почесні нагороди боролися досвідчені спортсмени, які продемонстрували злагоджену командну гру та видовищні товариські поєдинки на спортивному майданчику.

Старший викладач кафедри фізичної культури та спорту, тренер команди з футболу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олексій Воробйов представляв Полтавщину на  Всеукраїнських змаганнях  з футзалу серед ветеранів вікової категорії 60+. Граючий тренер разом з іншими гравцями вивів команду Полтавської області на п’єдестал переможців – уперше за історію ветеранського спорту з футзалу збірна команда Полтавської області виборола перше місце серед 10 команд у загальнокомандному заліку.

Переможці та призери Всеукраїнських змагань  з футзалу серед ветеранів нагороджені почесними грамотами та золотими, срібними і бронзовими нагородами.

Навесні цього року головний футбольний тренер політехніки уже вкотре був визнаним найкращим студентським тренером України – Олексій Воробйов нагороджений званням найкращого тренера студентської команди з футболу серед закладів вищої освіти України за рейтингом Всеукраїнської Футбольної Асоціації Студентів.

Вітаємо шановного Олексія Васильовича Воробйова, пишаємося та зичимо нових вагомих здобутків, феєричних перемог у підкоренні спортивного Олімпу!

Нагадаємо, в університеті відбудуться Всеукраїнські змагання зі спортивного більярду «Вільна піраміда» на Кубок ректора Полтавської політехніки.

Раніше у політехніці до Дня фізичної культури і спорту відзначили кращих спортсменів університету.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»