2023-11-30

Неординарні фіскальні рішення: випускник політехніки – креативний маркетинговий директор компанії Checkbox прочитав студентам відкриту лекцію

30 листопада креативний маркетинговий директор компанії CheckBox – випускник Полтавської політехніки Давид Бобров прочитав лекцію для студентів спеціальностей Облік і оподаткування та Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Полтавської політехніки. Майбутні професіонали дізналися про досягнення компанії на ринку фіскалізації, важливість прозорого оподаткування суб’єктів господарювання та переваги використання програмного реєстратора розрахункових операцій у цифровій економіці.

Неординарні фіскальні рішення: випускник політехніки – креативний маркетинговий директор компанії Checkbox прочитав студентам відкриту лекцію

На базі Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулася цікава науково-освітня подія – поділитися практичним досвідом, власними професійними напрацюваннями у сфері фінансового  обліку, розповісти про переваги використання програмного реєстратора розрахункових операцій у цифровій економіці до студентської молоді та науково-педагогічних працівників кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування завітав креативний маркетинговий директор компанії Checkbox, випускник Полтавської  політехніки 2017 року Давид Бобров.

Спікер провів наживо відкрите лекційне заняття «CheckBox: електронний чек і рішення» для студентів спеціальностей 071 Облік і оподаткування  та 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти та викладачів кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки. Ініціаторкою плідної науково-освітньої зустрічі виступила керівниця «Навчального банку» Полтавської політехніки, старша викладачка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Марина Турченко.

Під час лекції студенти дізналися про досягнення компанії CheckBox на ринку фіскалізації України, зокрема, компанія була визнана лідером вказаного сегменту ринку у 2020 році. Давид Бобров також  акцентував увагу студентів на переваги використання програмного реєстратора розрахункових операцій у цифровій економіці та важливості прозорого оподаткування суб’єктів господарювання у ситуації, коли вітчизняна економіка потребує додаткової підтримки.

Майбутні професіонали поставили чимало конструктивних запитань лектору та отримали змістовні і кваліфіковані відповіді, які перетворили лекцію на цікаву професійно-орієнтовану дискусію.

До плідного професійного діалогу долучилися науковиці Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права – в.о. завідувача кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування, доктор економічних наук, професор Вікторія Кулик та кандидатка економічних наук, доцентка Євгенія Карпенко.

За словами в.о. завідувача кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування, доктора економічних наук, професора  Вікторії Кулик, подібні мотиваційні зустрічі, професійні події за участю стейкхолдерів, корисні практичні кейси від професіоналів своєї справи та практична спрямованість  взаємодії університету з керівниками різних ланок, досвідченими  фахівцями найкращим чином продемонструють сучасній студентській молоді і випускникам різних спеціальностей їхні безмежні  можливості для особистісного та професійного зростання.

На завершення науково-освітнього івенту учасники домовилися про пріоритетні напрямки подальшої співпраці та ведення  професійного діалогу з потенційними роботодавцями.

Детальніше про компанію CheckBox читайте за посиланням.

Раніше науковці, студенти та фахівці-практики обговорили переваги платформи для ведення бухгалтерського та управлінського обліку «MASTER», науковиця політехніки прочитала студентам румунського університету гостьову лекцію, присвячену транснаціональним корпораціям, а майбутні правники дізналися про особливості уніфікації нормативних документів у сфері екології.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»