2022-08-15

Випускниця ЗОШ № 37, яка склала НМТ на 200 балів, нагороджена відзнакою за відмінний результат

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко привітав Валентину Бабець – відмінницю, яка склала НМТ на 200 балів, та відзначив її Подякою ректора за відмінні успіхи у складанні національного мультипредметного тесту.

Випускниця ЗОШ № 37, яка склала НМТ на 200 балів, нагороджена відзнакою за відмінний результат

«Маю за честь зустрічатись з талановитою молоддю, тож мав нагоду подякувати Валентині та переказати вітання її батькам за старання, за бажання навчатись в Україні, зокрема у нашому університеті і працювати у рідній країні. За відмінні успіхи у складанні НМТ нагородив Подякою ректора та побажав, що це тільки початок її успіхів! Вона відвідувала наш молодіжний кемп і якщо це хоч трохи надихнуло на звершення, то наша команда щаслива!

Вкотре переконуюсь, що шлях до успіху починається у Полтавській політехніці

Наші можливості відкриті для молоді, запрошуємо на навчання!

Приєднуйтесь до найкращих!» – прокоментував ректор, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

Валентина Бабець – випускниця Полтавської загальноосвітньої школи №37, яка склала національний мультипредметний тест з трьох предметів без жодної помилки. Зараз Валентина планує стати студенткою Полтавської політехніки. У червні відмінниця відвідувала молодіжний кемп «Літо в Політехніці».

Нещодавно Міністр освіти і науки привітав студентів політехніки – переможців Європейських університетських ігор 2022, а Президент України нагородив орденом «За заслуги» II ступеня випускника університету.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»