2022-08-14

Президент нагородив орденом «За заслуги» II ступеня випускника університету – чемпіона з таїландського боксу

Під час зустрічі Володимира Зеленського з представниками молодіжної спільноти України та міжнародних молодіжних організацій Президент нагородив орденом «За заслуги» II ступеня Олега Приймачова – випускника факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, чемпіона Всесвітніх ігор із таїландського боксу.

Президент нагородив орденом «За заслуги» II ступеня випускника університету – чемпіона з таїландського боксу

12 серпня Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «​Про відзначення державними нагородами України», згідно з яким випускника спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка», чемпіона Всесвітніх ігор із таїландського боксу Муей Тай Олега Приймачова нагороджено орденом «За заслуги» II ступеня «за значні заслуги у зміцненні Української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави і з нагоди Дня молоді».

«Для мене велика честь отримати відзнаку за свої досягнення в спорті з рук Президента Володимира Зеленського. Наші спортсмени – потужний міжнародний фронт підтримки України. Вони доводять це по всьому світу, підіймаючи синьо-жовтий прапор. Доводять, що Україна – це синонім перемоги. Перемоги, яка обов’язково чекає нас на полі бою. Також свій вклад роблять спортсмени, які зі зброєю в руках відстоюють нашу незалежність. Зараз і я очолюю добровольче формування «Легіон», щоб разом із побратимами захищати Полтавщину та Україну. Дякую Президенту, Міністерству молоді та спорту України й Полтавській ОВА за підтримку. Вперед до перемоги!», – прокоментував Олег Приймачов.

Наразі Олег очолив добровольче формування «Легіон», де з кількома десятками бійців готується захищати Україну.

Нагадуємо, минулого року Президент України нагородив орденами випускників і студентів політехніки – паралімпійських чемпіонів.

Раніше Міністр освіти і науки привітав студентів політехніки – переможців Європейських університетських ігор 2022, а викладачка політехніки нагороджена Подякою міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Полтави.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»