2024-03-03

Визначили переможців та призерів Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів

На надсучасній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулися змагання Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів. За першість змагалися юні спортсмени з 13 регіонів нашої країни, які продемонстрували відмінні фізичні результати та позитивну налаштованість на підкорення нових спортивних вершин.

Визначили переможців та призерів Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів

На надсучасній спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли змагання Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів.

За першість у турнірі змагалися спортсмени, що представляли 13 регіонів нашої країни - Полтавську, Житомирську, Дніпропетровську, Київську, Харківську, Кіровоградську, Рівненську, Хмельницьку, Вінницьку, Сумську, Львівську, Одеську, Тернопільську області. Під час виступів юнаки та дівчата продемонстрували відмінну фізичну форму та високі результати наполегливих тренувань. А глядачі мали гарну можливість активно повболівати за улюблених спортсменів.

У церемонії відкриття змагань та відзначення спортсменів – переможців взяли участь начальниця Полтавського відділення-філії Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юлія Гордієнко, декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко, депутат Карлівської міської ради Андрій Дуленко, директор мережі заправних станцій «БВС» Олександр Крачко, заступник голови відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Олег Коломієць, які привітали майбутню спортивну еліту країни з новими вагомими здобутками та вручили почесні нагороди переможцям і призерам Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів.

Турнір розпочали з традиційного рівняння на державний синьо – жовтий стяг та вшанування Хвилиною мовчання захисників та захисниць України, цивільних жителів, загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення рф на територію нашої країни.

Під час змагань команди продемонстрували відмінну фізичну форму, злагодженість та величезну жагу до перемоги.

За підсумками змагань Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів у загальнокомандному заліку до трійки лідерів увійшли:

  • І місце – команда Полтавської області;
  • ІІ місце – команда Дніпропетровської області;
  • ІІІ місце – команда Житомирської області.

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями.

Нещодавно на базі політехніки відбувся Чемпіонат Полтавської області з кікбоксингу WAKO пам’яті загиблого захисника Віталія Грицаєнка, нагородили переможців Відкритого Чемпіонату Полтавської області з боксу серед юніорів та юніорок, молоді, жінок та чоловіків, а викладачка політехніки увійшла до ТОП-10 кращих суддів за рейтингом Федерації пауерліфтингу України.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»