2024-02-22

Викладачка політехніки увійшла до ТОП-10 кращих суддів за рейтингом Федерації пауерліфтингу України

За підсумками 2023 року майстер спорту України міжнародного класу, суддя міжнародної категорії, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко увійшла до ТОП-10 кращих суддів за рейтингом Федерації пауерліфтингу України.

Викладачка політехніки увійшла до ТОП-10 кращих суддів за рейтингом Федерації пауерліфтингу України

У період з 18 по 24 лютого у місті Коломиї тривають змагання Чемпіонату України з пауерліфтингу серед всіх вікових груп. За першість та комплекти золотих, срібних та бронзових нагород змагаються досвідчені спортсмени та спортсменки з різних куточків нашої країни. Для найкращих спортсменів перемога у престижному турнірі стане можливістю успішно пройти відбір на змагання Чемпіонату Європи та Чемпіонату світу, що відбудуться в 2024 році.

На цих змаганнях майстер спорту України міжнародного класу, суддя міжнародної категорії, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко стала володаркою статуетки «Кращий суддя». За підсумками 2023 року викладачка Полтавської політехніки увійшла до ТОП -10 кращих суддів згідно оприлюдненого Федерацією пауерліфтингу України рейтингу.

Вітаємо спортсменку з черговим досягненням! Зичимо натхнення, спортивного ентузіазму у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Нещодавно викладачка та студенти політехніки стали призерами Чемпіонату Полтавської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи.

Раніше двоє студентів політехніки стали переможцями Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, викладачка та студент політехніки стали призерами Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, а викладачка Полтавської політехніки Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи.

Нещодавно викладачка політехніки стала чемпіонкою України зі спортивного більярду «Комбінована піраміда», а команда науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки зі спортивного більярду вдруге визнана найкращою серед ЗВО України.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»