2022-09-30

Вступ-2022: 3 жовтня стартує другий етап прийому на навчання в магістратурі за кошти фізичних та юридичних осіб

З 3 жовтня Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочинає другий етап прийому заяв і документів до магістратури на денну та заочну форми навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Додатковий набір до магістратури проводиться до 30 листопада 2022 року.

Вступ-2022:  3 жовтня стартує другий етап прийому на навчання в магістратурі за кошти фізичних та юридичних осіб

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» оголошує додатковий прийом заяв і документів для вступу до магістратури за кошти  фізичних та/або  юридичних осіб. 

Вступники на основі повної загальної середньої освіти подають заяви в електронній формі  через кабінет вступника на відповідні конкурсні пропозиції. Вступники на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» (освітнього рівня молодший бакалавр),  ОПС фаховий молодший бакалавр, які бажають подати заяву на вступ у другому етапі, повинні написати листа на адресу vstup@nupp.edu.ua приймальної комісії Полтавської політехніки із вказівкою спеціальності, курсу та форми здобуття освіти для створення необхідної конкурсної  пропозиції з наступним поданням електронної заяви.

Вступники, які бажають здобувати другу вищу освіту за ОС бакалавр, повинні подавати заяви та документи у паперовій формі  безпосередньо до відбіркових комісій Навчально-наукових інститутів та факультетів.

Додатковий набір до магістратури проводиться до 30 листопада 2022 року.

Для реєстрації  вступник  має надіслати на  офіційну електронну адресу  приймальної комісії  або з використанням іншого, визначеного закладом вищої освіти каналу зв’язку скановані копії (фотокопії):

  • заповненої  заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу;
  • облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання  та отримання диплому в рік вступу (у разі, якщо дані особи  ще не вносили відомості до ЄДЕБО);
  • документ про здобутий рівень вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання у минулих роках);
  • медичного висновку за формою первинної облікової документації 086 –3/о ( у разі потреби створення особливих (спеціальних) умов для проходження МКТ/МТНК.

За детальнішою інформацією звертатися до приймальної комісії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

36000, м. Полтава, пр. Першотравневий, 24, каб. 123 (Центральний корпус), e-mail:  vstup@nupp.edu.ua.

Контактні телефони: (0532) 561 897, (0532) 561 604, (099) 057 65 17.  

Нагадаємо,  у Полтавській політехніці триває реєстрація на підготовчі курси, а університет запрошує слухачів підготовчих курсів на настановчі збори.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»