2022-08-11

Вступ – 2022: перевірити достовірність сертифіката НМТ можна на сайті ЄДЕБО

Цьогорічні вступники можуть перевірити достовірність сертифіката Національного мультипредметного тесту на офіційному сайті ЄДЕБО. Для пошуку варто зазначити номер та рік, ім’я та прізвище власника сертифіката.

Вступ – 2022: перевірити достовірність сертифіката НМТ можна на сайті ЄДЕБО

На сайті ЄДЕБО з’явилася можливість перевірити достовірність сертифіката Національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням.  Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката,  ім’я та прізвище власника.

Доступ до сервісу насамперед дуже важливий для працівників  приймальних комісій закладів фахової  передвищої  та вищої освіти, адже цього року багато учасників Національного мультипредметного тесту не мають паперових сертифікатів і в разі подання ними паперових заяв перевірити достовірність сертифіката можна якраз у цьому реєстрі. Так само кожен вступник може оперативно дізнатися, чи є його сертифікат у ЄДЕБО.

Звертаємо особливу увагу вступників! Якщо під час створення електронного кабінету ви обрали позначку «Не маю сертифіката НМТ» і зареєструвалися без нього,  ОБОВ’ЯЗКОВО  треба додати сертифікат. Для цього на основній сторінці перейдіть у поле «Сертифікати НМТ/ЗНО», натисніть кнопку «Додати сертифікат» і зазначте його номер, PIN- код та рік.

Якщо ви зареєструвалися без сертифіката і не додали його згодом, то в кабінеті НЕ будуть відображатися результати тестування.

Раніше  розповіли про основні новації вступної кампанії -2022, вступникам порадили нікому не передавати особисті дані для реєстрації та входу до електронного кабінету та надали роз’яснення для вступників, які склали НМТ.

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»