2023-08-01

Вступ до магістратури 2023: стартував процес подання електронних заяв

Розпочалося подання заяв до магістратури для вступників на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра. Прийом заяв на бюджетну і контрактну форми навчання для вступу триватиме до 21 серпня 2023 року.

Вступ до магістратури 2023: стартував процес подання електронних заяв

31 липня 2023 року розпочалося подання заяв до магістратури для вступників на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра.

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» працює консультаційний пункт для абітурієнтів, в якому допоможуть створити особистий електронний кабінет, нададуть консультації щодо порядку подання документів і особливостей вступу на різні спеціальності.

Приймання заяв на бюджетну і контрактну форми навчання триватиме до 21 серпня 2023 року.

Нагадаємо, для вступу в магістратуру вступники складали єдиний вступний іспит (ЄВІ), а також єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ).

Полтавська політехніка пропонує навчання в магістратурі за десятьма спеціальностями без проходження вступних випробувань та іспитів. Деталі на офіційному сайті університету.

Бажаючі отримати другу вищу освіту за спорідненою або іншою спеціальністю у Полтавській політехніці зараховуються на навчання за результатами співбесіди.

Основні питання, на які радимо звернути увагу вступникам до магістратури:

  • реєстрація електронних кабінетів вступників триває весь період приймання заяв до магістратури;
  • уважно перевіряйте всі дані, оскільки після подання електронної заяви неможливо змінити жодну інформацію.

За детальнішою інформацією звертатися до приймальної комісії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за адресою: м.Полтава, проспект Першотравневий, 24, ауд.123 Ц (Центрального корпусу).

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»