2021-09-14

Запрошуємо студентів на презентацію національного архітектурного конкурсу Steel Freedom

17 вересня у Полтавській політехніці відбудеться презентація національного архітектурного конкурсу для студентів Steel Freedom. Серед зареєстрованих учасників організатори розіграють призи.

Запрошуємо студентів на презентацію національного архітектурного конкурсу Steel Freedom

Steel Freedom відкриває новий конкурсний сезон для студентів архітектурно-будівельних спеціальностей для реалізації найсміливіших архітектурних задумів із застосуванням сталевих конструкцій в проєктах.

17 вересня о 10:00 у 318 аудиторії (Центральний корпус) відбудеться презентація національного архітектурного конкурсу Steel Freedom у Полтавській політехніці. Реєстрація обов’язкова: https://forms.gle/Yra9BkjgDfKqoxQQ9

Серед зареєстрованих учасників презентації організатори розіграють книги, футболки, маски, наліпки та шопери.

Минулого року Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» підписав Меморандум про співпрацю на підтримку конкурсу Steel Freedom і для студентів-учасників діють спеціальні умови.

На конкурсі Steel Freedom-2020 було побито рекорд реєстрації команд – 125 команд з 14 закладів вищої освіти. Студентка політехніки Єлизавета Хомич стала срібною призеркою – у фіналі самостійно захищала проєкт і їй вистачило всього 5 хвилин таймінгу, щоб вразити журі.

Український Центр Сталевого Будівництва випустив доповнений каталог проєктів призерів Національного архітектурного студентського конкурсу Steel Freedom за 2020-2014 рр. «Проєкти в металі, які надихають». До нього увійшло сім проєктів студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Steel Freedom – національний архітектурний конкурс для студентів 3-6 курсів закладів вищої освіти України, який дає можливість молодим архітекторам проявити свій талант; створити реальний проєкт; розробити проєкти за технічним завданням від реальних замовників; перспективу подальшого працевлаштування у провідних архітекторів України; можливість отримати пропозицію роботи від престижних компаній України і за кордоном.

Організатором конкурсу STEEL FREEDOM виступає Асоціація Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ). Місія УЦСБ – позиціювати сталь, як матеріал №1 для створення ефективних та інноваційних рішень для замовників.

Генеральний партнер конкурсу – Група Метінвест.

Офіційні партнери: Метіпол, Tekla, SketchUp, ЛІРА-САПР, GRAPHISOFT Center Ukraine, SVL, STANDARTPARK, KRAFT Deckensysteme Ukraine, Ruukki, MANEZH, BIM Solutions Ukraine.

За підтримки: Національної спілки архітекторів України.

Реєстрація команд відкрита до 30 вересня.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»