2023-11-01

Керівник студентського осередку SPE Полтавської політехніки провів заняття на навчально-науковому полігоні «Буровий майданчик»

Для першокурсників спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось заняття на єдиному в Україні багатофункціональному навчально-науковому полігоні «Буровий майданчик». Голова студентського відділення SPE Полтавської політехніки Андрій Бучинський прочитав змістовну лекцію та поглибив теоретичні та практичні знання студентів.

Керівник студентського осередку SPE Полтавської політехніки провів заняття на навчально-науковому полігоні «Буровий майданчик»

31 жовтня голова студентського відділення SPE Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», PhD-студент ННІ нафти і газу Андрій Бучинський провів для студентів-членів SPE першого курсу спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» заняття на єдиному в Україні багатофункціональному навчально-науковому полігоні «Буровий майданчик».

Заняття проводяться з метою надання студентам як теоретичних, так і практичних знань та навичок. Уже на першому курсі, студенти мають неймовірну змогу ознайомитися зі справжнім буровим обладнанням в живу.

«Завдяки таким заняттям на справжній мобільній буровій ми зі студентів першого курсу формуємо справжніх професіоналів нафтогазової галузі, які дуже необхідні нашій країні. Надалі ми будемо проводити ще більше занять для членів SPE, щоб кожен з них, міг з гордістю сказати, що він – справжній професіонал своєї галузі», – зазначив Андрій Бучинський.

Раніше студенти нафтогазових спеціальностей відвідали практичні заняття на мобільній буровій установці KREMCO K-750.

Нещодавно науковці Полтавської політехніки видали підручник для фахівців нафтогазових та гірничих спеціальностей.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»