2023-09-04

Колектив Полтавської політехніки відзначили громади області та міста

Внесок колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у популяризацію освіти Полтавщини та зміцнення позитивного іміджу регіону як науково-освітнього центру оцінила громада області та міста. Співробітники університету отримали нагороди від органів місцевого самоврядування.

Колектив Полтавської політехніки відзначили громади області та міста

Під час скромних урочистостей на зборах трудового колективу ректор Полтавської політехніки, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко вручив науково-педагогічним працівникам почесні нагороди Полтавської обласної ради та органу самоврядування найбільшого району Полтави.

Почесною грамотою Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, активну громадянську позицію, патріотизм та вірність обраній справі у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України нагороджені:

  • Тетяна Зіненко – завідувачка кафедри образотворчого мистецтва;

  • Інна Рассоха – доцент кафедри вищої та прикладної математики.

Грамотою Полтавської обласної ради за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, патріотизм та вірність обраній справі у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України відзначено Павла Васильєва – старшого викладача кафедри містобудування та архітектури.

Подяку Полтавської обласної ради за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, патріотизм та вірність обраній справі у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України отримала Олена Філоненко – професор кафедри будівництва та цивільної інженерії.

Подякою Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток національної освіти та підготовку кваліфікованих фахівців відзначили Тетяну Синицю – доцента кафедри хореографії і танцювальних видів спорту.

Подякою Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі нагороджені:

  • Олена Козинець – начальник відділу документообігу та контролю;

  • Анатолій Кропивний – начальник господарчого відділу.

«Презентувавши на педконференції освітян Полтавської громади проміжні результати вступної кампанії, з гордістю відзначив чудові результати від співпраці наших науково-педагогічних працівників і вчителів – третина випускників полтавських шкіл залишилась в громаді і переважна більшість обрали Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!

Дякую, шановні колеги, за популяризацію освітнього бренду Полтави і Полтавської політехніки!» – привітав ректор.

За сумлінну працю, активну громадянську позицію, високий рівень професійної майстерності та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Почесними грамотами Шевченківської районної у м. Полтава ради нагороджені:

директорка Науково-технічної бібліотеки – Тетяна Бородай;

завідувачка кафедри германської філології та перекладу – кандидат філологічних наук, доцент Оксана Воробйова;

старший викладач кафедри галузевого машинобудування та мехатроніки – Юрій Коротич;

начальниця відділу організаційно-аналітичного забезпечення навчального процесу – PhD Наталія Максюта;

доцент кафедри буріння та геології – кандидат технічних наук, доцент Максим Харченко.

Нагадаємо, новий навчальний рік почався з розширеного засідання Конференції трудового колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – ректор представив більше 20 основних досягнень університету.

Ректор також вручив персональні нагороди топ-менеджерам університету, атестати про присвоєння вченого звання і нагороди за успішний захист дисертацій, відомчі нагороди – шістнадцять співробітників університету та коледжу нафти і газу нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»