2023-09-04

Топ-менеджери Полтавської політехніки отримали університетські нагороди

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко нагородив членів адміністративно-управлінської команди університету відзнаками за сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток університету.

Топ-менеджери Полтавської політехніки отримали університетські нагороди

Під час засідання Конференції трудового колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» керівники найвищого рівня отримали особливі нагороди.

«У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» працює унікальна команда топ-менеджерів. Особливо пишаюсь тим, що в основному складі – випускники нашого університету. І оскільки у нашому університеті існує система особливих нагород, настав час подякувати багатьом колегам за самовіддане служіння провідному університету України! Зичу невпинного руху вперед до нових досягнень в Полтавській політехніці, примножувати здобутки на освітньо-науковому фронті і нехай професійна діяльність буде сповнена перемогами під мирним небом на рідній землі» – привітав нагороджених ректор Полтавської політехніки, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України, створення та підтримку іміджу університету, як закладу вищої освіти європейського рівня Нагрудним знаком університету «За заслуги» нагороджена Олена Філонич – перший проректор-проректорка з науково-педагогічної роботи та економічного розвитку Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«20 років тому до нашого університету вступила дуже талановита і старанна студентка, а я був обраний ректором. Не знаю, чи уявляла тодішня студентка, що у майбутньому вона стане заслуженим економістом України, лауреаткою Премії Президента України для молодих учених, кандидаткою економічних наук, доценткою і посяде особливе місце у нашій потужній адміністративно-управлінській команді!

Усі інноваційні та наймасштабніші проєкти в університеті останнього десятиріччя реалізовані завдяки її особистому супроводу амбітних задумів від ідеї до урочистого моменту перерізання стрічки», – прокоментував ректор.

За багаторічну сумлінну працю задля розвитку Полтавської політехніки також нагороджений Нагрудним знаком університету «За заслуги» доктор технічних наук, професор Богдан Коробко.

«Справжній патріот рідного університету та обраної справи, випускник, нагороджений найвищою урядовою відзнакою, один з перших в університеті лауреатів Премії Президента України для молодих учених, один з найдосвідченіших проректорів, а нині директор Навчально-наукового інституту нафти і газу, на кожній зі своїх відповідальних посад зробив значний особистий внесок у розвиток освітнього та наукового потенціалу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», а зараз працює над революційним проєктом для підготовки фахівців нафтогазового профілю», – зазначив ректор, професор Володимир Онищенко.

Проректорка з наукової та міжнародної роботи, доктор технічних наук, професор Олена Степова нагороджена Почесною грамотою Полтавської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, новий навчальний рік почався з розширеного засідання Конференції трудового колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – ректор представив більше 20 основних досягнень університету.

Ректор також вручив атестати про присвоєння вченого звання і нагороди за успішний захист дисертацій, відомчі нагороди – шістнадцять співробітників університету та коледжу нафти і газу нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України, а також нагороди органів місцевого самоврядування.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»