2023-05-05

Майбутні професіонали дізналися про міжнародні аудиторські практики, опанувавши онлайн-курс від мережі незалежних аудиторських та консалтингових компаній Nexia DK

Студентки спеціальності «Облік і оподаткування» Полтавської політехніки Ілона Копайгора, Каріна Ладатко, Анастасія Луценко, Анастасія Ладатко, Дарина Носенко та Тетяна Соколенко успішно завершили навчання на онлайн-курсі «Аудитор і професійний бухгалтер» від глобальної мережі незалежних аудиторських та консалтингових компаній Nexia DK. Майбутні професіонали спільно з сертифікованими тренерами проаналізували практичні кейси та опанували міжнародні методики аудиту на основі матеріалів АССА.

Майбутні професіонали дізналися про міжнародні аудиторські практики, опанувавши онлайн-курс від мережі незалежних аудиторських та консалтингових компаній Nexia DK

Незважаючи на запровадження воєнного стану та активні бойові дії на території нашої країни, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» як один з кращих багатопрофільних класичних університетів нашої країни продовжує створювати комфортні умови для всебічного гармонійного розвитку особистостей майбутніх професіоналів та мотивувати ініціативну студентську молодь Полтавської політехніки брати активну участь у найрізноманітніших науково – освітніх заходам. Популяризуючи неформальну освіту, студенти та випускники фінансових спеціальностей систематично підвищують власну конкурентоспроможність на сучасному ринку праці.

Упродовж 20 квітня – 03 травня 2023 року студентки спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ілона Копайгора, Каріна Ладатко, Анастасія Луценко, Анастасія Ладатко, Дарина Носенко та Тетяна Соколенко активно «прокачували» практичні уміння та підвищували власні професійні компетенції під час навчання на безкоштовному авторському онлайн – курсі «Аудитор і професійний бухгалтер» від підрозділу повноправного члена Форуму фірм (FoF) Міжнародної Федерації Бухгалтерів (IFAC) провідної глобальної мережі незалежних аудиторських та консалтингових компаній Nexia International - Nexia DK Auditors & Consultants, яке відбулося на базі матеріалів АССА.

Під час навчання майбутні фахівці у сфері обліку та оподаткування дізналися про роль управлінського та фінансового обліку в бізнесі, опанували міжнародні методики аудиту, отримали прикладні та корисні знання для вступу в професію, дізналися лайфхаки використання Excel та розібрали цікаві кейси разом з сертифікованими професійними аудиторами.

Розроблений спеціалістами провідної глобальної мережі незалежних аудиторських та консалтингових компаній Nexia International - Nexia DK Auditors & Consultants авторський курс передбачає опанування інтенсивної програми на базі курсу від Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів (ACCA) у поєднанні української практики та міжнародного досвіду.

Курс стане в нагоді студентам 3-6 курсів економічних спеціальностей та молодим фахівцям у сфері бухгалтерського обліку та аудиту. Приємним «бонусом» стане можливість проходження студентською молоддю університетів оплачуваного стажування в компанії задля успішного втілення нових знань на практиці.

Після завершення навчання студентки Полтавської політехніки отримали сертифікати про проходження курсу «Аудитор і професійний бухгалтер».

Науково – педагогічні працівники та студенти кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюють щиру вдячність керуючому партнеру Nexia DK Роману Білику та всій команді Nexia DK Auditors & Consultants за цікаві науково – освітні івенти, практичні кейси від сертифікованих професіоналів та результативну співпрацю.

Раніше студентки політехніки вивчають діяльність європейських бізнес-брендів, навчаючись за програмою академічного обміну в румунському університеті, студенти-фінансисти ознайомилися з актуальними напрямами організації банківського бізнесу на базі відділень АТ «Sense Bank», а науковці та студенти обмінялися практичними кейсами бізнес-діагностування діючих українських та міжнародних компаній в умовах воєнного стану.

 

 

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»