2023-09-19

Науковиці політехніки відвідали міжнародний івент «Mr.Leader Brunch»

У рамках Всеукраїнського тижня дошкілля керівниця Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки Євгенія Хоменко презентувала досягнення центру на щорічному міжнародному заході «Mr.Leader Brunch». Фахівці Центру освіти та піклування отримали відзнаки, а керівниця – науковиця Євгенія Хоменко отримала почесне звання Амбасадора бренду Mr.Leader.

Науковиці політехніки відвідали міжнародний івент «Mr.Leader Brunch»

14 вересня у рамках Всеукраїнського тижня дошкілля відбулась знакова подія в системі дошкільної освіти України – щорічний міжнародний івент «Mr.Leader Brunch», який започатковано і проводиться благодійною організацією «Міжнародний фонд дошкілля майбутнього» з метою об’єднання однодумців навколо проблем раннього розвитку дитини та дошкільної освіти.

На запрошення народного депутата України Володимира Воронова – автора інноваційної системи освіти для дітей раннього та дошкільного віку Mr.Leader, декан факультету філології, психології та педагогіки, кандидат педагогічних наук, доцент Анна Агейчева та в.о. завідувачки кафедри психології та педагогіки, доктор філософії Євгенія Хоменко представили унікальний досвід роботи Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – перший подібний дитячий центр в Україні на базі закладу вищої освіти.

Керівниця Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» Полтавської політехніки, доктор філософії за спеціальністю 053 «Психологія», доцент Євгенія Хоменко отримала почесне звання Амбасадора бренду Mr.Leader. У своєму виступі науковиця наголосила на важливості розвитку дошкільної освіти та підтвердила, що Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» є беззаперечним лідером в цій галузі. Вона також отримала Подяку Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» за вагомі особисті досягнення в професійній діяльності та активну позицію у сфері дошкільної освіти.

Дипломом за новаторство у підготовці здобувачів вищої освіти та вагомий внесок у розбудову системи дошкільної освіти нагороджено декана факультету філології, психології та педагогіки Анну Агейчеву.

Також дипломами за активне впровадження інноваційної системи «Освіти і піклування/Education and Care» відзначено фахівців Центру освіти та піклування.

Під час заходу учасникам представили стратегії розвитку закладів дошкільної освіти державної та приватної форм власності, сучасні організаційні рішення, новинки та розробоки бренду Mr.Leader, залучення нових потенційних партнерів та інвесторів для подальшого успішного розвитку та досвід відкриття дитячих центрів різного формату. Також в  рамках заходу відбулось обговорення нового Закону України «Про дошкільну освіту».

Науковиці висловлюють вдячність ректору Полтавської політехніки, доктору економічних наук, професору Володимиру Онищенку  та народному депутату України, автору Mr.Leader Володимиру Воронову за створення можливостей для всебічного розвитку дітей дошкільного віку, здійснення професійної діяльності під гаслом «Навчаємо та піклуємось з любов’ю»!

Раніше науковиці університету отримали парламентські нагороди, а нова група вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» розпочала підготовку.

Нагадуємо, ректор Полтавської політехніки взяв участь у нараді з питань підвищення якості науково-дослідницької діяльності учнівської молоді Полтавщини та презентував проміжні результати вступної кампанії на серпневій конференції педагогічних працівників Полтавської громади.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»