2023-09-06

Дві науковиці університету отримали парламентські нагороди

Під час першого засідання Вченої ради Полтавської політехніки у новому навчальному році член Наглядової ради університету, народний депутат України Володимир Воронов вручив парламентські нагороди двом науковицям політехніки.

Дві науковиці університету отримали парламентські нагороди

4 вересня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось перше у новому навчальному році засідання Вченої ради за участю члена Наглядової ради університету, народного депутата України, члена Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, голови підкомітету з питань дошкільної освіти Володимира Воронова.

Під час засідання ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко та член Наглядової ради університету, народний депутат Володимир Воронов привітали двох науковиць політехніки, яких нагородила Верховна Рада України.

«Народний обранець, який впроваджує інновації в українській освіті, член Наглядової ради університету Володимир Воронов завітав до університету, щоб відзначити здобутки нашого колективу, який втілив перший в Україні проєкт Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку на базі закладу вищої освіти, в рамках проєкту «Mr. Leader».

Успішність цього проєкту проявилась протягом року і вже на початку цього навчального року ми привітали нову групу вихованців. А найприкметніше те, що розроблена нашим університетом модель масштабується на всю Україну! Ми відчуваємо відповідальність і почесність місії бути першими!

Завдяки нашим науковицям майбутні лідери України зростають в інноваційному просторі і мають можливість ще в ранньому віці розкрити свої таланти! Дякуємо за підтримку нашого колективу і дякую колегам за чудову роботу!» – зазначив ректор Володимир Онищенко.

Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом нагороджена декан факультету філології, психології та педагогіки, кандидатка педагогічних наук, доцент Анна Агейчева.

«Хочу сказати слова щирої вдячної за те, що діти у Полтавській політехніці мають можливість навчатися за інноваційною методикою, розвиватись і бути особистостями. Те, що вони ходять не в садочок, а в університет і цим пишаються – безцінно. Я щаслива, що понад 20 років працюю у найкращому університеті. Дякую за увагу і підтримку», – подякувала декан.

За значний особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, активну громадську діяльність та високий професіоналізм Подякою Голови Верховної Ради України нагороджена завідувачка кафедри психології та педагогіки і керівниця Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» Полтавської політехніки, доктор філософії за спеціальністю 053 «Психологія», доцент Євгенія Хоменко.

«Надзвичайно вдячна за довіру у реалізації такого великого і гарного проєкту. Легко реалізовувати те, що є найкращим. Ми готові і надалі впроваджувати цю систему в дії. Дякую за те, що підтримуєте», – висловилась науковиця.

«Вітаю з отриманням таких високих нагород. Дуже приємно, що цей експеримент ми почали саме у Полтаві. Полтавська політехніка була правильним вибором і нині проєкт має успіх по всій Україні. Дякую за сміливість бути першими!» – привітав народний депутат України.

Нагадаємо, 1 вересня  у Центрі освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» розпочала підготовку нова група вихованців.

Нещодавно під час засідання трудового колективу Полтавської політехніки ректор вручив персональні нагороди топ-менеджерам університетуатестати про присвоєння вченого звання і нагороди науковцям за успішний захист дисертацій, відомчі нагороди – шістнадцять співробітників університету та коледжу нафти і газу нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України, а також нагороди органів місцевого самоврядування.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»