2024-03-11

Науковиця політехніки пройшла лекційний курс з безпекового середовища Японії

Доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Полтавської політехніки Ірина Левченко успішно завершила навчання на курсі онлайн-лекцій «Політика Японії та Азійського регіону. Безпекове середовище» від експерта у сфері зовнішньої політики Азійського регіону, японознавця, члена Школи глобальних японознавчих досліджень Накано при Університеті Мейджі, професора Патріка Хайна.

Науковиця політехніки пройшла лекційний курс з безпекового середовища Японії

Науковиця Навчально0наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Ірина Левченко пройшла двомісячне навчання на курсі онлайн-лекцій «Політика Японії та азійського регіону. Безпекове середовище». Ключовим спікером науково-освітнього івенту виступив експерт у сфері зовнішньої політики Азійського регіону, японознавець, член Школи глобальних японознавчих досліджень Накано при Університеті Мейджі, професор Патрік Хайн.

Сертифікатний лекційний курс передбачав дванадцять онлайн-занять – не лише лекції з політики Японії та Азійського регіону, а також заняття з японської мови з носієм.

Тож науковиця Полтавської політехніки змогла не лише поглибити власні знання у сфері безпекового середовища країн Азійського регіону, а й заглибитися у традиції та особливості мовного спілкування Японії.

По завершенню курсу зареєстровані слухачі, які відвідали понад 80% лекцій та склали коротке тестування за їхніми матеріалами отримали сертифікати про успішне проходження навчання загальним обсягом 45 академічних годин / 1,5 кредити.

Нещодавно студенти-фінансисти опановують навички роботи з CRM у навчальному центрі Apple «IT Finance», а студенти-психологи успішно опановують навички роботи з неповнолітніми на базі Навчально-діагностичного центру психологічної експертизи.

Раніше науковиці політехніки успішно пройшли стажування на базі аутсорсингової компанії та вдосконалили професійні навички на освітніх курсах від Нацбанку.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»