2024-03-07

Студенти-фінансисти опановують навички роботи з CRM у навчальному центрі Apple «IT Finance»

У комп’ютерному навчальному центрі Apple «IT Finance» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на інноваційному обладнанні студенти відпрацьовують навички роботи з системою CRM. Майбутні фінансисти опановують сучасні програмні продукти для успішної взаємодії з клієнтами.

Студенти-фінансисти опановують навички роботи з CRM у навчальному центрі Apple «IT Finance»

Студенти-третьокурсники спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки під керівництвом очільниці Навчального банку, старшої викладачки кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Марини Турченко активно використовують потужний потенціал комп’ютерного навчального центру Apple «IT Finance». 

Нагадаємо, у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відкрили перший в Полтавському регіоні унікальний комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance» для студентів університету. Інноваційна лабораторія від відомого світового бренду відкрила широкі освітньо-наукові та професійні можливості для молоді, що прагне опановувати найпопулярніші спеціальності майбутнього.

Проведені у інноваційній навчальній лабораторії практичні заняття з дисципліни «Комп’ютерні технології та системи» дають студентській молоді Полтавської політехніки унікальну можливість якісно, на високому професійному рівні опановувати навички роботи з інформаційними системами, зокрема з системою CRM (Customer Relationship Management), що являє собою пакет програмного забезпечення з обліку фінансових угод. Дана система допомагає збирати статистичні дані з продажу, дій клієнтів та співробітників, аналізує інформацію, відображаючи результати поетапно, як «воронки продажів».

Опановуючи реальні практичні кейси управління відносинами з клієнтами, майбутні професіонали фінансової сфери успішно навчаються організовувати командну роботу, в тому числі за допомогою внутрішніх чатів та системи повідомлень, суттєво поліпшувати якість обслуговування клієнтів, використовуючи ситуативні навчальні задачі, працювати на автоматизованому обладнанні від відомого бренду. 

Про переваги використання CRM-системи та вдосконалення практичних навичок роботи з нею на базі навчального центру Apple «IT Finance» розповіла старша викладачка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Марина Турченко: «Дана система, з якою наразі успішно працюють наші студенти, суттєво заощаджує час та допомагає майбутнім професіоналам успішно керувати відносинами з клієнтами. Маємо непогані варіанти з безкоштовним доступом, під час практичних занять розглядаємо їхні функції, практикуємося в обліку різного роду фінансових угод. Дана інноваційна лабораторія стала відмінним майданчиком для набуття студентами практичного досвіду, який в найближчому майбутньому вони зможуть легко імплементувати у власну професійну діяльність. Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування систематично використовують можливості інноваційного простору – отримують нові знання та вдосконалюють фахові компетентності».

Відзначимо, унікальний комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance» Полтавської політехніки оснащений 10-ма потужними моноблоків iMAC Apple та ноутбуком Apple Mac. Комп’ютерне оснащення має ряд вагомих технічних переваг: рівень захищеності моноблоків iMAC Apple вважається найкращим в порівнянні зі звичайним ПК та операційною системою Windows; використання власної операційної системи macOS забезпечує шифрування даних на диску та завдяки вбудованому програмному забезпеченню створює усі умови для боротьби зі шкідливими програмами та вірусами, вбудованими механізмами отримання оновлень.

Комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance» — інноваційний науково-освітній майданчик для сучасної студентської молоді. 

Нещодавно студенти-психологи успішно опановують навички роботи з неповнолітніми на базі Навчально-діагностичного центру психологічної експертизи, п’ятеро студентів політехніки стали стипендіатами Укрнафти,представники Капеланського патруля провели тимбілдинг для співробітників Полтавської політехніки,а переможець «Танцюють всі-3» Олександр Геращенко провів майстер-клас з сучасного танцю для студентів-хореографів політехніки

Раніше представники профспілкових організацій Полтавщини успішно підвищили кваліфікацію на базі Центру ветеранського розвитку Полтавської політехніки, викладачі та студенти політехніки стали учасниками хакатону на базі Відземського університету прикладних наук, науковиці політехніки успішно пройшли стажування на базі аутсорсингової компанії, а науковиці-фінансисти стали менторками Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству.

 

Медіацентр 

Національного університету 

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»