2021-10-04

Оголошено кастинг до YouTube-проєкту «УніверЧек»

Ведучі Олександр та Лера Педан оголошують кастинг для зйомок нового освітнього шоу «УніверЧек», у рамках якого вирушать до десяти міст України та покажуть реальне життя студентської молоді з університетів різних куточків нашої країни. Запрошуються амбітні, творчі та ініціативні молоді люди, які хочуть поділитися «секретами» освітніх закладів та популяризувати власну alma-mater. Дедлайн реєстрації на відбір – 10 жовтня.

Оголошено кастинг до YouTube-проєкту «УніверЧек»

Відомий український телеведучий та шоумен Олександр Педан та його донька, зірка Tik-Tok Лера Педан оголошують кастинг для зйомок нового освітнього проєкту «УніверЧек», мета якого показати життя українських університетів та надихнути молодь обирати професію не за бажанням батьків, а за покликом власного серця.

«Цього року моя донька Лера перейшла в 11 клас. Тож має визначитися, де навчатися та яку професію обрати. На власному досвіді я можу сказати, що це дуже складно. Ми побачили, що в Україні багато великих міст, в яких дуже багато університетів та ще більше спеціальностей. І про них дуже мало актуальної інформації – лише з офіційних сайтів та відгуків у мережі. Виходячи з цієї проблеми, прийшла ідея про створення проєкту. Я щасливий, що за допомогою «УніверCheck» ми покажемо українським школярам та їх батькам, які університети є в наших містах, чим вони відрізняються та перспективи навчання і професійного розвитку для молоді в Україні», – прокоментував Олександр Педан.

У рамках проєкту ведучі вирушать у захоплюючу мандрівку 10-ма українськими містами, серед яких Полтава, та поспілкуються зі студентською молоддю, здобувачами вищої освіти, покажуть «неприкриту» правду студентських гуртожитків та дізнаються чимало різних подробиць, якими переймаються батьки сучасної молоді.

Лера стане «очима» майбутніх вступників та допоможе зорієнтуватися у світі сучасних закладів вищої освіти, розповість про умови проживання у студентських гуртожитках, презентує можливості професійного влаштування молоді, що ще навчається, а Олександр розповість старшому поколінню про перспективи випускників університетів, різноманітні освітні програми та стажування за кордоном.

«Ми в пошуках цікавої, амбітної, прогресивної студентської молоді!

Для кожного міста ми оберемо 2 героя: місцевого та гостя, який приїхав (-ла) до міста для навчання. Для участі у відборі приймаються анкети лише з відео-візиткою. Цікаво? Тоді мерщій знімай відео (інструкція в кінці форми) та заповнюй анкету, щоби ми більше дізналися про тебе!» – пояснюють організатори.

Якщо ви хочете стати героєм випуску у вашому місті, гідом під час зйомок проєкту для Олександра та Лери, маєте унікальну нагоду спробувати себе у новій ролі.

Реєстрація тут: https://docs.google.com/forms/d/1ONFyA-kIVFv_mIo-7oyUd21nPjV0DYEquOviiFopb1M/viewform

Дедлайн подачі заявок – 10 жовтня.

Нагадаємо, у 2019 році студенти політехніки стали волонтерами проєкту «JuniorZ», потім представники Спортивного руху Олександра Педана «Junior Z» провели на базі Полтавської політехніки тренінг для учнів, вчителів фізичної культури та хореографів Полтавщини, а пізніше відомий український шоумен і телеведучий Олександр Педан привітав Полтавську політехніку з ювілеєм.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»