2022-04-21

Полтавська політехніка перерахувала одноденний заробіток на потреби ЗСУ

Співробітники Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» віддали частину заробітної плати на потреби українських захисників. Сума переказу на рахунок Збройних Сил України склала майже 300 000 гривень.

Полтавська політехніка перерахувала одноденний заробіток на потреби ЗСУ

«Тримаємо свій фронт: працюємо, дякуємо і підтримуємо ЗСУ!

Колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» перерахував на підтримку Збройних Сил України майже 300 000 гривень!

На засіданні Вченої ради університету колектив ухвалив рішення — збільшити перелік видів допомоги, яку університет і кожен співробітник індивідуально надають Збройним Силам України.

Сотні колег підтримали мою ініціативу і написали заяви про відрахування в розмірі одноденного заробітку.

Загалом сума грошової допомоги, наданої ЗСУ, набагато більша, адже з першого дня війни усі співробітники робили індивідуальні пожертви, брали участь у благодійних акціях, відправляли кошти на закупівлю необхідних речей і обладнання тощо. Не можу не відзначити активність студентського самоврядування і роботу волонтерського штабу.

Дякую кожному за активну громадянську і патріотичну позицію!

Моя «ковідна» тисяча, перемога на благодійному аукціоні, перерахування з заробітної плати, пожертви на придбання спеціального обладнання теж стали частинкою обороноздатності нашого війська.

Віримо в захисників!

Наші воїни — найкращі!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!» – прокоментував ректор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, студент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк – тайбоксер, чинний чемпіон України виставив на благодійний аукціон свої обладунки з Чемпіонату Європи, щоб підтримати збір коштів для ЗСУ і постраждалих українців. Ректор Володимир Онищенко викупив лоти і передав їх до університетського музею спортивної слави.

Нещодавно у політехніці відбувся благодійний концерт артистів Полтавської обласної філармонії, а також Полтавська політехніка надала гуманітарну допомогу Чернігівській політехніці.

 

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»