2021-12-30

Працівники Управління капітального будівництва виконкому Полтавської міської ради отримали сертифікати про підвищення кваліфікації

29 грудня Полтавський міський голова Олександр Мамай та ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко вручили працівникам Управління капітального будівництва виконавчого комітету Полтавської міської ради сертифікати, які засвідчують успішне проходження курсу підвищення кваліфікації.

Працівники Управління капітального будівництва виконкому Полтавської міської ради отримали сертифікати про підвищення кваліфікації

Працівникам Управління капітального будівництва виконавчого комітету Полтавської міської ради пройшли курс підвищення кваліфікації на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за спеціальною короткостроковою програмою для посадових осіб місцевого самоврядування.

«Мені надзвичайно приємно відзначити той факт, що, підписана у цьому році з Олександром Федоровичем, угода про співробітництво наповнена конкретними справами і виконується програма підвищення кваліфікації працівників, адже життя не стоїть на місці. І тому наші науково-педагогічні працівники намагалися зробити все необхідне для того, щоб забезпечити учасників програми сучасними знаннями. Я впевнений, що це допоможе співробітникам більш якісно виконувати свої завдання та функції. Сподіваюся, що у наступному році у нас ще буде багато цікавих нових пропозицій, які в рамках нашого з вами співробітництва ми будемо реалізовувати. Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» завжди відкритий до співробітництва і готовий долучатися до усіх ініціатив нашого міського голови, які спрямовані на розвиток нашого чудового міста!» – привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

Міський голова Олександр Мамай вкотре наголосив, що ніколи не пізно вчитися: «Я вже неодноразово казав це на попередніх заходах, і зараз повторюсь – ніколи в житті не пізно навчатися. Мені 53 роки, і я досі вчуся, бо немає межі людським знанням. Тому ми будемо і надалі продовжувати підвищувати рівень своїх професійних знань. І за таку можливість ми завдячуємо Полтавській політехніці».

Науковці кафедри публічного управління, адміністрування та права і кафедри будівництва та цивільної інженерії підвищували рівень знань працівників відділів і підрозділів Управління капітального будівництва підвищити з таких тем як запобігання корупції, гендерна рівність, сучасні вимоги до нового будівництва, експлуатації, та реконструкції будівель і споруд, а також лідерство та ефективні комунікації.

Сертифікати про підвищення кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою для посадових осіб місцевого самоврядування отримали:

  • Маслій Інна Станіславівна – заступник начальника управління капітального будівництва Полтавського Міськвиконкому з економічних питань.
  • Левківський Сергій Павлович – Юрисконсульт управління.
  • Борзова Галина Миколаївна – заступник начальника управління капітального будівництва Полтавського Міськвиконкому, головний бухгалтер.
  • Манжос Віталій Григорович – головний спеціаліст з технічного нагляду виробничо-технічного відділу.
  • Маргушин Владислав В’ячеславович – начальник кошторисно-договірного відділу.
  • Сальна Світлана Михайлівна – головний спеціаліст кошторисно-договірного відділу.
  • Соловйова Олена Василівна – головний спеціаліст відділу фінансування та інвестицій.
  • Потькало Марина Олегівна – головний спеціаліст відділу автоматизації та опрацювання документів.
  • Гонтарь Тетяна Анатоліївна – головний спеціаліст відділу автоматизації та опрацювання документів.
  • Куліш Тетяна Валеріївна – головний спеціаліст з технічного нагляду виробничо-технічного відділу.
  • Гетало Наталія Леонідівна – головний спеціаліст кошторисно-договірного відділу.
  • Моторна Ірина Сергіївна – головний спеціаліст відділу фінансування та інвестицій.
  • Рева Любов Григоріївна – начальник відділу управління звітності управління капітального будівництва Полтавського Міськвиконкому.

Раніше 27 працівників Виконавчого комітету Полтавської міської ради, а потім співробітники Управління з питань містобудування та архітектури, Полтавського міського управління земельних ресурсів та земельного кадастру і Департаменту з питань реєстрації виконавчого комітету Полтавської міської ради пройшли курс підвищення кваліфікації і отримали відповідні сертифікати.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»