2022-12-05

Ректор університету нагородив волонтерів Полтавської політехніки

5 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко відзначив Почесними грамотами волонтерів Полтавської політехніки.

Ректор університету нагородив волонтерів Полтавської політехніки

З нагоди Міжнародного дня волонтера ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко відзначив найактивніших членів Волонтерського штабу Полтавської політехніки. Через повітряну тривогу зустріч відбулась в укритті.

«Поки ППО відпрацювало на всі 100%, ми були в укритті — зібрались усі, хто з перших днів війни, коли було розгорнуто Волонтерський штаб Полтавської політехніки, вже зробили багато добрих справ і продовжують їх робити.

Це було найкраще місце для символічного відзначення Міжнародного дня волонтера.

Те, що ми сьогодні в укритті, не означає, що нас можна залякати. Це, навпаки, викликає у нас ще більше бажання робити все для Перемоги України!

Волонтер — це абсолютний поклик душі, бажання допомагати тим, хто потребує цього. Кожен з нас робить все можливе для того, щоб Україна якомога швидше виграла війну, але є спільнота чудових людей, які надихають інших та здатні об’єднувати навколо великих ідей. І сьогодні була чудова нагода їм подякувати.

Я хочу сказати слова щирої вдячності вам за те, що ви такі класні, прості, робите свої добрі справи. Всі ваші заходи та благодійні концерти — це вклад в нашу Перемогу!» – привітав ректор Володимир Онищенко.

Почесні грамоти Полтавської політехніки за активну громадянську позицію, ініціативність, наполегливість, патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху Полтавської політехніки та з нагоди Міжнародного дня волонтера отримали:

  • Артем Лоік – засновник Волонтерського штабу Полтавської політехніки;

  • Касьян Андрій – волонтер Полтавської політехніки;

  • Щур-Дунець Олекса – волонтер Полтавської політехніки;

  • Бородай Руслана – волонтер Полтавської політехніки;

  • Вакула Вікторія – волонтер Полтавської політехніки;

  • Кучер Назар – волонтер Полтавської політехніки;

  • Михайло Акопян – волонтер Полтавської політехніки;

  • Билим Людмила – волонтер Полтавської політехніки;

  • Василенко Анатолій – волонтер Полтавської політехніки;

  • Передерій Ярослав – волонтер Полтавської політехніки;

  • Дроботя Олександр – волонтер Полтавської політехніки;

  • Шевченко Наталія – волонтер Полтавської політехніки;

  • Ксенжук Іван – волонтер Полтавської політехніки.

Від імені волонтерського корпусу університету Артем Лоік подякував ректору Володимиру Онищенку за всебічну підтримку Волонтерського штабу в реалізації своїх задумів та проєктів.

Також з нагоди свята для волонтерів планувався благодійний концерт, який через аварійне відключення світла перетворився на поетичний вечір незламності з керівником Центру культури та студентської творчості Полтавської політехніки, засновником Волонтерського штабу політехніки, відомим реп-виконавцем Артемом Лоіком.

Нещодавно волонтери Полтавської політехніки представили свій досвід на форумі «Перемагаємо разом», майбутні перекладачі наволонтерили пальне для підрозділу ЗСУ, зібрали півцентнера корму для пункту перетримки безпритульних тварин і вигуляли мешканців пункту.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»