2021-12-16

Щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна» запрошує учасників

Благодійники та волонтери запрошуються до участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна». Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій і практик.

Щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна» запрошує учасників

До 7 березня 2022 року триває збір заявок на щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна». Предмет конкурсу – обсяг діяльності номінанта за цей рік, відображений у конкурсній заявці.

Для участі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки та рекомендації, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проєкту.

Кожна конкурсна заява буде оцінена незалежною Національною експертною радою, до складу якої входять експерти з різних галузей. У номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений навесні 2022 року.

Цьогоріч переможців визначатимуть в основних, індивідуальних (благодійник року, волонтер року, менеджер року у сфері доброчинності) і спеціальних (медіа і благодійність, допомога з-закордону, народний благодійник) номінаціях. У тому числі й колективної номінації «Благодійність в освіті та науці».

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» має великий досвід благодійництва. Волонтерський загін університету «Polytechnic Volunteers» посів III місце у номінації «Благодійність у соціальній сфері» на регіональному етапі конкурсу «Благодійна Україна – 2020». Студентів відзначили бронзовою нагородою за активну громадянську позицію, благодійність та підтримку молодіжних ініціатив.

Раніше очільниця волонтерського загону «Polytechnic volunteers» представила успішний досвід університету у сфері благодійної та волонтерської діяльності під час онлайн-ярмарку «Волонтерство як стиль життя», а студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» долучилися до команди підтримки «Дії» та стали добровільними помічниками для медичних працівників у міських центрах вакцинації.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»