2024-05-19

Співробітники ДТЕК Нафтогаз провели комплексні спортивні змагання на базі політехніки

На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулися комплексні спортивні змагання серед працівників компанії ДТЕК Нафтогаз. Спортсмени випробовували власні здібності на надсучасних університетських локаціях у змаганнях з волейболу, настільного тенісу, шахів, міні-футболу та спортивного більярду. Переможців та призерів визначала суддівська колегія у складі викладачів факультету фізичної культури та спорту.

Співробітники ДТЕК Нафтогаз провели комплексні спортивні змагання на базі політехніки

Надсучасна спортивна база Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» систематично продовжує виступати масштабним майданчиком для проведення цілої низки фізкультурно-оздоровчих та спортивних івентів.

Упродовж 17-18 травня 2024 року на надсучасних локаціях Полтавської політехніки відбулися комплексні спортивні змагання серед працівників багаторічного стратегічного партнера університету – компанії ДТЕК Нафтогаз. За першість та почесні спортивні нагороди змагалися досвідчені та молоді фахівці, які під час змагань з волейболу, настільного тенісу, шахів, міні-футболу та спортивного більярду продемонстрували відмінну фізичну форму, вагомі особистісні звершення та жагу до перемоги.

Змагання пройшли на спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за підтримки ректора, заслуженого працівника освіти України, керівника Спортивної студентської спілки України у Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, доктора економічних наук, професора Володимира Онищенка та ініціативи генерального директора компанії ДТЕК Нафтогаз Ігоря Щурова, який всебічно підтримує популяризацію здорового способу життя та занять спортом і фізичними активностями серед працівників компанії.

Урочистості з нагоди відкриття турніру організатори вже традиційно розпочали з рівняння на державний синьо-жовтий стяг та Хвилини мовчання.

Спортивний івент відкрили та привітали учасників почесні гості - ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», заслужений працівник освіти України, керівник Спортивної студентської спілки України у Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко, генеральний директор компанії ДТЕК Нафтогаз Ігор Щуров, декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко та голова спортивного клубу Полтавської політехніки, майстер спорту України міжнародного класу з військово-спортивних багатоборств Нікіта Соловей, які побажали залізної витримки та спортивного натхнення, глибокої віри в себе та власні сили, нових особистісних та спортивних перемог.

«Шановні учасники змагань, щиро раді вітати вас у стінах провідного класичного закладу вищої освіти – Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Щиро дякую всьому науково-педагогічному та студентському колективу за високу активність, плідну співпрацю з компанією ДТЕК Нафтогаз. Слова щирої вдячності також адресую нашим стратегічним партнерам за надану колосальну допомогу і всебічне сприяння в розвитку наукової сфери, інноваційного діяльності, які ви систематично надаєте нашому університету.

Завдяки мужності та незламності наших захисників і захисниць, сильному бойовому духу Збройних Сил України продовжуємо займатися улюбленим спортом, популяризувати здоровий спосіб життя, навчатися та працювати, посилюючи енергетичну безпеку та незалежність нашої країни. Зичу від усього серця подальших успіхів, натхнення, спортивного ентузіазму, жаги до перемоги. Слава Україні!», – привітав учасників змагань очільник Полтавської політехніки, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

У вітальному слові генеральний директор компанії ДТЕК Нафтогаз Ігор Щуров також подякував команді Національного університету імені Юрія Кондратюка за низку цікавих просвітницьких, науково-освітніх, професійноорієнтованих та спортивних заходів, висловивши захоплення динамічним розвитком багатопрофільного класичного університету в умовах повномасштабного вторгнення та активністю потужного освітнього закладу на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Упродовж двох днів учасники змагалися на турнірах з волейболу, настільного тенісу, шахів, міні-футболу та спортивного більярду, під час яких продемонстрували відмінну фізичну форму, вагомі особистісні звершення та жагу до перемоги.

Виступи та результати спортсменів оцінювали члени висококваліфікованої суддівської колегії. Головними суддями змагань виступили:

  • з волейболу – Андріан Остапов, старший викладач кафедри фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, тренер збірної команди університету з волейболу;
  • з тенісу настільного – Андрій Черменський, викладач кафедри фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, майстер спорту України з настільного тенісу, тренер збірної університету з настільного тенісу;
  • з шахів – Григорій Щербов, президент Полтавської обласної федерації шахів;
  • з більярду – Сергій Кропивницький, тренер команди викладачів університету з більярду;
  • з міні-футболу – Олексій Воробйов, старший викладач кафедри фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, тренер збірної команди університету з футболу.

За підсумками насичених турнірних днів у змаганнях з кожного виду спорту визначили переможців, яких відзначили почесними нагородами.

Нагадаємо, студія сучасної хореографії Полтавської політехніки «DWIZH» запрошує на кастинг.

Нещодавно на базі політехніки відбувся Відкритий турнір з воркауту «Workout Tournament», захисники виграли благодійний Чемпіонат України зі спортивного більярду серед науково-педагогічних працівників ЗВО, а студенти та випускники університету стали переможцями Чемпіонату Європи з параплавання.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»