2023-03-21

Студент ФФКС Владислав Шавиро здобув срібну медаль Міжнародного чемпіонату Баден – Вюртембергу з тхеквондо

Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Владислав Шавиро став срібним призером Міжнародного чемпіонату Баден – Вюртембергу з тхеквондо, який відбувся у німецькому місті Оффенбурзі.

Студент ФФКС Владислав Шавиро здобув срібну медаль Міжнародного чемпіонату Баден – Вюртембергу з тхеквондо

18 березня 2023 року у німецькому місті Оффенбурзі пройшли змагання Міжнародного чемпіонату Баден – Вюртембергу з тхеквондо, де за високі нагороди змагалися спортсмени з різних країн світу. Полтавську школу тхеквондо на змаганнях представляли спортсмени Євген та Владислав Шавиро, які активно поповнили національну скарбничку нагород золотою та срібною медалями.

Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», золотий призер Відкритого турніру з тхеквондо «Pokalturnier Bretten» Владислав Шавиро здобув срібну медаль Міжнародного чемпіонату Баден – Вюртембергу з тхеквондо, виборовши переконливу перемогу у протистояннях з досвідченими та набагато старшими за віком суперниками.

Варто відзначити той факт, що першокурсник Полтавської політехніки вперше випробував власні можливості у віковій категорії серед дорослих. У боротьбі за вихід до фіналу Владиславу не вдалося в основний час перемогти суперника, рахунок нічиєї становив 13:13. Вирішальним для юнака став додатковий раунд, у якому студент політехніки був точнішим та наніс супернику більше ударів. У загальному підсумку рахунок становив 23:17 на користь Владислава Шавиро.

У фіналі змагань спортсмен Полтавської політехніки виборов срібну медаль, а з вагомим досягненням спортивно обдарованого юнака особисто привітав гранд майстер Kwak Kum-Sik володар 9 dan тхеквондо.

Вітаємо спортсмена з перемогою, зичимо життєвої наснаги, оптимізму, вагомих особистих здобутків у підкоренні нових спортивних вершин!

Раніше викладачка політехніки Оксана Гордієнко стала чемпіонкою України з класичного жиму лежачи, студент політехніки Ален Маргарян став золотим призером Відкритого чемпіонату Полтавської області з кікбоксингу ISKA, спортсмени політехніки стали золотими призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед юніорів та дорослих, а черлідерки політехніки стали золотими призерками XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок.

 

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»