2023-03-15

Студент політехніки Ален Маргарян став золотим призером Відкритого чемпіонату Полтавської області з кікбоксингу ISKA

Студент Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ален Маргарян став золотим призером Відкритого чемпіонату Полтавської області з кікбоксингу ISKA. Спортсмен політехніки виборов почесну нагороду, ставши найкращим у розділі «лоу-кік» у ваговій категорії до 63 кг.

Студент політехніки Ален Маргарян став золотим призером Відкритого чемпіонату Полтавської області з кікбоксингу ISKA

Упродовж 3 – 5 березня 2023 року на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка пройшли змагання Відкритого чемпіонату Полтавської області з кікбоксингу ISKA серед юніорів, де найкращі кікбоксери Полтавської області продемонстрували відмінну фізичну форму та впевнено виборювали чемпіонські звання престижних змагань. Турнір був відкритий, тому кинути виклик місцевим спортсменам могли кікбоксери з усієї України, даними перевагами скористалися вихованці спортивного клубу «Тай-Пан» з Кривого Рогу. Спортсмени змагалися у п’яти різних категоріях - «семі контакт», «лайт контакт», «лоу - кік», «лоу - кік лайт» та «фул контакт».

Студент другого курсу Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ален Маргарян виборов золоту медаль престижних змагань, показавши найкращий результат у розділі «лоу-кік» у ваговій категорії до 63 кг. Дана перемога стала можливою завдяки величезному спортивному потенціалу, наполегливим тренуванням та природженим здібностям юнака.

Варто відзначити, що успішний студент та талановитий спортсмен Полтавської політехніки має цілу низку здобутих почесних трофеїв та нагород, зокрема, нещодавно Ален Маргарян став золотим призером Чемпіонату Полтавської області з кікбоксингу WAKO, здобувши переконливу перемогу у розділах « к-1» та «лоу-кік».

Щиро вітаємо спортсмена з перемогою, пишаємося, зичимо міцного здоров’я, вагомих особистих здобутків та наснаги у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, у політехніці відбувся відкритий Чемпіонат Полтавської області з військово-спортивних багатоборств, Відкритий чемпіонат Полтавської області з боксу серед юніорів та юніорок та Чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу.

Раніше викладачка політехніки Оксана Гордієнко стала чемпіонкою України з класичного жиму лежачи, спортсмени політехніки стали золотими призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед юніорів та дорослих, черлідерки політехніки стали золотими призерками XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок, команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з баскетболу, команди політехніки перемогли на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного більярду «Вільна піраміда», студентка політехніки Дарія Головко стала чемпіонкою України та абсолютною бронзовою чемпіонкою з пауерліфтингу за формулою IPF серед юніорок, а студентка ФФКС Валерія Конюхова стала чемпіонкою України з пауерліфтингу серед дівчат.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»