2024-03-04

Студенти можуть отримати стипендії в Літні школи слов’янських студій від Уряду Чехії

Уряд Чехії пропонує студентам 8 державних стипендій з вивчення чеської мови, літератури, культури та історії в Літніх школах слов’янських студій. Дедлайн подання документів – 22 березня 2024 року.

Студенти можуть отримати стипендії в Літні школи слов’янських студій від Уряду Чехії

Подати документи на отримання стипендії можна, надіславши поштою (дата визначається за штампом на конверті поштового відправлення).

Також можна подати документи, передавши їх особисто під особистий підпис контактної особи із зазначенням дати та часу отримання.

До Міністерства освіти і науки України пакет документів подається в електронній та паперовій формах (документи надсилаються в обох зазначених варіантах).

В електронній формі скановані документи (формат PDF) надсилати на адреси: olha.kotova@mon.gov.ua та Grants.Ukraine@mzv.gov.cz. У темі листа необхідно зазначити «Літні школи слов’янських студій 2024».

Подання документів від кандидатів, підготовлених відповідно до вимог чеської сторони, триватиме до 22 березня 2024 року.

Нагадаємо, студентка-перекладачка Полтавської політехніки стала стипендіаткою уряду Чехії та вивчала чеську мову у рамках Літньої школи слов’янських студій.

Нещодавно Вільнюський університет прикладних наук запрошує викладачів Полтавської політехніки взяти участь у онлайн-семінарах зі сталого розвитку, а науковців політехніки запрошують взяти участь у міжнародному заході на базі румунського університету-партнера «Lucian Blaga» University of Sibiu.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»