2023-04-26

Студенти обрали своїх представників у складі Вченої ради університету

19 квітня відбулись Загальні відкриті збори студентів Полтавської політехніки, на яких відповідно до Положення «Про студентське самоврядування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» було обрано представників студентів до складу Вченої ради університету.

Студенти обрали своїх представників у складі Вченої ради університету

Головуючий зборів – Президент Студентського парламенту Артем Лоїк зазначив, що відповідно до процедури делегування студентів до Вченої ради університету Студентським парламентом рекомендовано 8 осіб і таємним голосуванням Загальні відкриті збори студентів повинні обрати 5 студентів згідно з вищезазначеною квотою.

У таємному голосуванні взяли участь 124 студенти і лічильна комісія Загальних відкритих зборів студентів встановила результати.

Кількість голосів студентів поданих «за»:

1. Манжалій Катерину Сергіївну (студентка ФФПП) – 41 голос;

2. Бородай Руслану Едуардівну (студентка ФФПП) – 22 голоси;

3. Щур-Дунця Олексу Ігоровича (студент ННІ АБЗ) – 21 голос;

4. Касьяна Андрія Яновича (студент ФФКС) – 12 голосів;

5. Муйжнієкса Іллю Михайловича (студент ННІ НГ) – 11 голосів.

Кандидатури студентів, які будуть делеговані до складу Вченої ради університету, за результатами таємного голосування затвердили.

Обрані делегати представлятимуть інтереси студентства політехніки у складі Вченої ради разом з президентом Студентського парламенту та головою Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів.

Нагадаємо, на початку квітня студенти обрали нового президента і склад органів студентського самоврядування, ректор зустрівся з новообраними членами студентського самоврядування, а також в університеті оновився склад топ-менеджменту.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»