2021-12-05

Студенти передали подарунки пацієнтам дитячого онкогематологічного відділення

Волонтери і представники студентського самоврядування Полтавської політехніки передали пацієнтам онкогематологічного відділення Полтавської дитячої міської лікарні подарунки, зібрані студентами.

Студенти передали подарунки пацієнтам дитячого онкогематологічного відділення

Відділення розраховане на 25 маленьких пацієнтів, щодня хтось з них потребує ліків або допомоги донорів крові. А ще турботи і наснаги на боротьбу з недугою.

«У наших силах – подарувати увагу, підтримку, допомогу. Спілкуючись із завідувачкою відділення, з батьками дізнались чим можна порадувати дітей. Наші студенти дуже активно відгукуються на благодійні акції, особливо для дітей. Тому ми швидко зібрали пакунки з подарунками – все для малювання, настільні ігри і трохи дозволених гостинців до чаю», – говорить президент Студпарламенту Людмила Билим.

В онкогематологічному відділенні лікуються пацієнти не лише з Полтави, а й з усієї області. Перебування у відділенні може тривати від місяця до півроку, тож різні благодійники опікуються не лише матеріально-технічним забезпеченням відділення, а й підтримкою комфортних умов для перебування дітей.

Волонтерський загін Полтавської політехніки активно співпрацює з лікувальними і соціальними закладами Полтави, реалізовує благодійні ініціативи.

Цього року «Polytechnic Volunteers» відзначили за активну громадянську позицію, благодійність та підтримку молодіжних ініціатив. Влітку волонтери політехніки подарували свято вихованцям мистецького ліцею імені Софії Русової, а згодом стали волонтерами і учасниками щорічного масштабного напівмарафону від «Нової Пошти».

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»