2023-04-26

Студенти політехніки візьмуть участь у Першому Полтавському чемпіонаті бізнес-кейсів від ТМ Premier Socks

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартував Перший Полтавський чемпіонат бізнес-кейсів, організований спільно з ТМ Premier Socks. Студенти політехніки, Полтавського фахового коледжу нафти і газу та Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя отримають вагоме доповнення до резюме – сертифікати кейсерів, а автори найкращих рішень – цінні подарунки та запрошення на стажування. Кінцевий термін реєстрації для участі – 28 квітня.

Студенти політехніки візьмуть участь у Першому Полтавському чемпіонаті бізнес-кейсів від ТМ Premier Socks

25 квітня в рамках реалізації проєкту Проєкт USAID «Економічна підтримка України» на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вперше в Полтавському регіоні розпочався кейс-чемпіонат від ТМ Premier Socks.

У кейс-чемпіонаті беруть участь студенти Полтавської політехніки, Полтавського фахового коледжу нафти і газу та Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя, які будуть розробляти та надавати ідеї з пошуку ефективних методів продажу товарів через Інтернет для компанії «ТМ Premier Socks»

Допомагати розробити та запропонувати найкраще рішення будуть ментори від Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – кандидатка економічних наук, доцент кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем Ксенія Вергал, завідувача кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Марина Чижевська, кандидатка економічних наук доцент кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Олександра Кузьменко, кандидатка економічних наук, доцент кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Олена Івасенко, кандидатка економічних наук, доцент кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Світлана Щербініна. Ментори від компанії «ТМ Premier Socks» – заступниця директора з маркетингу Олена Бабенко, від проєкту USAID «Економічна підтримка України» – старший аналітик CIVITTA, фіналіст McKinsey Business Diving 2019 Ярослав Жидик.

Протягом жовтня 2022 року – січня 2023 року науковиці університету пройшли навчання за грантовою програмою для прогресивних університетів України «Розвиток навичок для запуску кейс-чемпіонатів», з метою започаткування в університеті студентських кейс-чемпіонатів.

«Кейси – це реальна бізнес-задача, яку необхідно буде вирішити студентам і знайти певні цікаві та креативні рішення. Їх цінність в тому, що одночасно не тільки відображається практична проблема, а й актуалізує певний комплекс знань, який необхідно засвоїти при вирішенні запропонованої ситуації, а також удало суміщає навчальну, аналітичну й виховну діяльність», – зазначила Олександра Кузьменко.

Учасники отримають вагоме доповнення до резюме сертифікати, а автори найкращих рішень – цінні подарунки, та навіть запрошення на стажування. Допомагати розробити найкраще рішення будуть ментори від ТМ Premier Socks та Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Якщо ваша ідея сподобається керівництву компанії, ви зможете разом з командою ТМ Premier Socks впровадити свою ідею в життя.

Нагадуємо, кінцевий термін реєстрації на участь в чемпіонаті 28 квітня. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням. Після відправки форми ви отримаєте посилання на телеграм-бесіду, де отримаєте детальну презентацію кейса, зможете передивлятися всі новини чемпіонату та підказки від експертів ТМ Premier Socks та Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Для участі у кейс-чемпіонаті Ви можете створити власну команду до 4 осіб (кожному учаснику команди потрібно заповнити форму вище), долучитись до роботи інших команд (для цього Ви знайдете однодумців у Телеграм бесіді) або спробувати власні сили.

Календар подій чемпіонату виглядає наступним чином:

  • 25 квітня – офіційне відкриття, з висвітленням всіх деталей;
  • 28 квітня – кінцевий термін реєстрації;
  • 8 травня – дедлайн подачі рішення;
  • 9 травня – відбір найкращих робіт;
  • 11-12 травня – фіналісти зможуть презентувати свої ідеї
  • керівництву компанії;
  • 16 травня – нагородження.

Раніше політехніка підписала Меморандум про співробітництво з Харківським ІТ-кластером, а науковці університету підвели підсумки освітнього проєкту «Математичний Березень з Політехнікою».

Нагадуємо, Полтавська політехніка підвищила позиції у рейтингу наукової діяльності.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»