2021-10-05

Троє студентів політехніки стали стипендіатами Президента України

Трьом студентам Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» призначено академічну стипендію Президента України на I семестр 2021/2022 навчального року. Відповідний Указ оприлюднили на офіційному сайті Офісу Президента України.

Троє студентів політехніки стали стипендіатами Президента України

Відповідно до Указу Президента України від 9 червня 1994 року №290 «Про заходи щодо державної підтримки освіти в Україні», пункту 3 Положення про порядок призначення академічних стипендій Президента України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 1994 року №744, на підставі пропозицій Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» призначено академічну стипендію Президента України на I семестр 2021/2022 навчального року трьом студентам Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка:

  • Оксані Житник – студентці Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;
  • Артему Сосніну – студенту Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Анастасії Таран – студентці факультету фізичної культури та спорту.

«Високе визнання на державному рівні моїх скромних успіхів у навчанні та заняттях науковою діяльністю надихають на нові звершення, підштовхують до підкорення нових вершин науково-освітнього Олімпу. Глибоко зворушена та готова працювати ще більше!» – прокоментувала стипендіатка Президента України 2021 року, студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Оксана Житник.

Нагадаємо, як абітурієнтка з найвищими рейтинговими балами, золота медалістка Оксана Житник отримувала один зі студентських атрибутів – Ключ знань на офіційних урочистостях з нагоди Дня першокурсника 2019 року.

Студент Артем Соснінпереможець Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія», представляв Полтавську політехніку на першому Національному студентському форумі.

Студентка Анастасія Таран стала чемпіонкою Полтавської області з класичного жиму та жиму лежачи.

Науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає стипендіатів та бажає нових досягнень у навчанні та науковій діяльності!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»