2023-06-20

У Полтавській політехніці нагородили переможців Першого Полтавського чемпіонату бізнес-кейсів від ТМ Premier Socks

Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко та заступниця директора з маркетингу компанії Premier Socks Олена Бабенко привітали студентів, які стали переможцями Першого Полтавського чемпіонату бізнес-кейсів від ТМ Premier Socks. Майбутні професіонали продемонстрували відмінні знання з маркетингу, підготували ґрунтовні дослідження та отримали заохочувальні призи від стейкхолдерів, а переможниця кейс-чемпіонату Вікторія Ярмухаметова пройде стажування у відділі маркетингу компанії.

У Полтавській політехніці нагородили переможців Першого Полтавського чемпіонату бізнес-кейсів від ТМ Premier Socks

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – перший і єдиний університет Полтавської області, який у рамках реалізації проєкту USAID «Економічна підтримка України» провів чемпіонат бізнес – кейсів та може пишатися високими досягненнями своїх студентів. Загалом до розробки презентацій та бізнес-кейсів долучилося близько 60 студентів Полтавської політехніки та Полтавського фахового коледжу нафти і газу, у фінал вийшли три команди та одна учасниця, яка впоралася з усіма поставленими завданнями на «відмінно».

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрі Кондратюка», професор Володимир Онищенко та заступниця директора з маркетингу компанії Premier Socks Олена Бабенко привітали переможців та призерів Першого Полтавського чемпіонату бізнес-кейсів від ТМ Premier Socks та вручили приємні подарунки від партнерів.

Переможці кейс – чемпіонату – команда «ПроКачка» (студентки 2 курсу спеціальності «Маркетинг» Поліна Клімашенко, Надія Кубрак), команда Полтавського фахового коледжу нафти і газу у складі Вікторії Нежид та Матвія Вац, яка працювала під керівництвом викладачки Ольги Сидоріної та команда Полтавської політехніки «Pumped almightys» у складі Віктора Хурси, Богдани Курило та Аліни Яковлєвої отримали сертифікати та брендовану продукцію від компанії. А переможниця – студентка першого курсу спеціальності «Маркетинг» Полтавської політехніки Вікторія Ярмухаметова матиме унікальну можливість пройти стажування у відділі маркетингу компанії – партнера.

«Особисто мені, як ректору, надзвичайно приємно, що Полтавська політехніка як завжди стала першою та долучилася до реалізації цікавих ідей. З компанією Premier Socks університет співпрацює вже давно, ефективно реалізовуючи нашу мегапотужну формулу успіху «наука+освіта+бізнес+влада». Важливо те, що ми прислухаємося до думки наших стейкхолдерів, враховуємо їхні дієві практичні рекомендації щодо якості підготовки наших студентів.

Відмінні результати, якісні презентації та схвальні відгуки наших стратегічних партнерів про практичну підготовку та рівень знань студентів надихають! Адже вже на першому курсі молоді люди впевнено будуть власну освітню і професійну траєкторію, орієнтуючись на успішну реалізацію найамбітніших планів.

З особливим задоволенням передав подяку директору компанії Олегу Олександровичу Хардіну, якою відзначив всебічне сприяння команди компанії нашим спільним науково – освітнім та професійним івентам.

Щиро вдячний студентам за їхню активність та цілеспрямованість, величезний креативний та інтелектуальний потенціал та колосальне бажання поділитися власними знаннями! Студенти Полтавської політехніки – найкращі, так тримати!

Окрема подяка науково – педагогічним працівникам Полтавської політехніки за те, що допомагаєте молоді повірити в себе, відкриваєте перед майбутніми фахівцями широкі можливості, вчите їх ще з університетської аудиторії ставати успішними!», - прокоментував ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Пі час зустрічі з переможцями кейс – чемпіонату заступниця директора з маркетингу компанії Premier Socks Олена Бабенко щиро захоплювалася досягненнями студентської молоді університету та вкотре наголосила на відкритості співпраці з професійно вмотивованими особистостями, які готові навчатися не лише теоретичним знанням, але й практичним кейсам. Зі свого боку компанія готова поділитися всіма ефективними кейсами, що неодмінно допоможуть студентам університету в їхній майбутній професії.

Нагадаю, під час кейс – чемпіонату менторами від Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» виступили: кандидатка економічних наук, доцентка кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем Ксенія Вергал, завідувачка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу, кандидатка економічних наук. доцентка Марина Чижевська, кандидатка економічних наук доцентка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Олександра Кузьменко, кандидатка економічних наук, доцент кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Олена Івасенко, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Світлана Щербініна. Менторкою від компанії «ТМ Premier Socks» стала заступниця директора з маркетингу Олена Бабенко.

Нагадаємо, магістрантки університету стали призерками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності «Облік і оподаткування».

Нещодавно студенти університету стали переможцями Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія», студентка університету стала бронзовою призеркою наукового конкурсу, дослідивши впровадження європейських практик в управлінні твердими побутовими відходами для підприємств Полтавського регіону, а студентську молодь Полтавської політехніки відзначили за вагомі науково-освітні досягнення та участь у Фестивалі науки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»