2022-11-28

У політехніці відбулись змагання Кубку Полтавської області з кікбоксингу WAKO

В Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось урочисте відкриття Кубка Полтавської області з кікбоксингу WAKO. Понад 100 учасників з Полтави, Олександрії, Кременчука та Лубен змагалися за першість та кубок області.

У політехніці відбулись змагання Кубку Полтавської області з кікбоксингу WAKO

26 листопада в Полтавській політехніці урочисто стартували поєдинки за Кубок Полтавської області з кікбоксингу WAKO. Змагання пройшли на спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за підтримки керівника Спортивної студентської спілки України у Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, ректора університету Володимира Онищенка, Президента федерації кікбоксингу WAKO у Полтавській області Зураба Абдулаєва та дворазового чемпіона світу з кікбоксингу WAKO, випускника політехніки Олега Приймачова.

На відкритті виступили почесні гості – проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат юридичних наук Андрій Замахін, головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації Костянтин Горулько, начальник Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Олександр Логвиненко, керівник спецпідрозділу територіальної оборони при президентові України, головний директор комбінату «Прогрес» Андрій Безкоровайний.

Церемонія відкриття змагань почалася з рівняння на Державний Прапор України та Хвилини мовчання, якою вшанували воїнів, які загинули захищаючи Україну від російської агресії.

«Попри війну спортивне життя продовжується. Сьогодні Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» гостинно зустрів більше ніж 100 учасників Кубка Полтавської області з кікбоксингу WAKO. Від імені ректора нашого університету, керівника Спортивної студентської спілки України в Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області Володимира Олександровича Онищенка передаю щирі вітання. Приємно, що учасниками змагань є і студенти факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, які активно займаються кікбоксингом. Завдячуючи ЗСУ, ми можемо проводити змагання. Тож, бажаю учасникам змагань жаги до перемоги та мирного неба над головою. Слава Україні!» – привітала спортсменів декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

Учасниками змагань є команди з міст Полтава (спортивного клубу «Легіон» ДЮСШ № 4, спортивного клубу «Ягуар», «Гепард», спортивного клубу «Legacy»), Олександрія (спортивного клубу «Захист»), Кременчук (спортивного клубу «Боєць»), Лубни («Євроклуб»).

Раніше у Полтавській політехніці відбувся обласний Чемпіонат з шахів серед працівників ДСНС України, а студенти політехніки стали волонтерами та учасниками марафону «Осінній RUN-2022».

Нагадуємо, черлідерки політехніки вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва, а студент політехніки Нікіта Соловей нагороджений Полтавською громадою за високі досягнення у спорті.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»