2024-03-07

Учасники студентського клубу обговорили проведення Міжнародного дня боротьби за права жінок у різних країнах світу

На базі кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулося засідання студентського клубу, до участі в якому долучилися координатори та учасники нещодавно започаткованого Євроклубу. Учасники обговорили історію виникнення Міжнародного дня боротьби за права жінок, підготувавши цікаві доповіді про традиції його відзначення у різних країнах світу.

Учасники студентського клубу обговорили проведення Міжнародного дня боротьби за права жінок у різних країнах світу

Викладачі та студенти кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» продовжують спільно гортати календар урочистих дат і державних свят, проводячи різноманітні інтелектуальні активності, присвячені популяризації культурного та туристичного спадку різних країн світу та відзначенню найрізноманітніших свят.

7 березня 2024 року відбулося чергове засідання студентського клубу «Турист», активними учасниками якого стали студенти – першокурсники спеціальностей 242 Туризм та 292 Міжнародні економічні відносини Полтавської політехніки, викладачі кафедри міжнародних економічних відносин та туризму, координатори та учасники нещодавно започаткованого Євроклубу «NEW STAR». 

Під керівництвом кандидатки економічних наук, доцентки кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Надії Бакало студентська молодь підготувала виступи з доповідями про витоки та історію виникнення Міжнародного жіночого дня, традиції його відзначення у різних країнах світу. Нещодавно учасники студентського клубу провели засідання, присвячене відзначенню найромантичнішого свята року, де обговорили традиції святкування Дня усіх закоханих в різних країнах світу.

Зокрема, під час засідання студентського клубу «Турист» студентка групи 101-ЕТ Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Наталія Сусла презентувала доповідь «Історія виникнення свята», а студентка групи 201-ЕТ Ярослава Крук розповіла як відзначають цей день в інших країнах світу, зупинившись на окремих традиціях. Кожен з учасників поділився власними звичками відзначення даного свята, а на завершення заходу викладачі кафедри міжнародних економічних відносин та туризму почастували присутніх власноруч приготованими смаколиками.

Нещодавно співробітники політехніки отримали посібники для вдосконалення комунікації з ветеранами, військовослужбовцями і цивільними, а п’ятеро студентів політехніки стали стипендіатами Укрнафти.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»