2023-11-09

В університеті стартує науковий форум «SCIENCENUPP-2023»

З нагоди Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартує науковий форум «SCIENCENUPP-2023». Протягом листопада відбудуться наукові заходи – воркшопи, майстеркласи, інтерактиви та науково-практичні конференції.

В університеті стартує науковий форум «SCIENCENUPP-2023»

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» почались наукові заходи в рамках форуму «SCIENCENUPP-2023», який проводиться до Всесвітнього дня науки в ім'я миру.

Науковці-екологи провели ювілейний Х Всеукраїнський науково-практичний семінар «Навколишнє середовище й здоров’я людини», воркшоп «Збереження біорізноманіття Полтавщини», а студенти Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права провели інтерактивну економічно-соціальну вікторину.

Начальник відділу ОАЗНП, доктор філософії Наталія Максюта проведе воркшоп для молодого вченого «Як розпочати та провадити науково-публікаційну діяльність» та цикл семінарів «Підготовка проєктів для подання на державне фінансування».

Для студентів відбудеться засідання психологічного хабу «Школа резилієнтності», присвячене оптимізації психоемоційного стану учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, та конкурс стартапів для студентів  Полтавської політехніки «Junior Start-Up Poltava Polytechnic».

Протягом листопада у рамках форуму заплановані чотири науково-практичні конференції:

  • Х Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інноваційно-інвестиційні механізми розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції»
  • IV Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми іноземної філології та перекладознавства»
  • ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція «Електронні та мехатронні системи: теорія, інновації, практика»
  • XІІІ Все-українська науково-практична Інтернет-конференція «Сучасна економічна наука: теорія і практика»

Запрошуємо до участі!

Нагадаємо, Полтавська політехніка у рейтингу наукової діяльності залишається беззаперечним лідером серед полтавських закладів вищої освіти, вченому політехніки призначено довічну стипендію Кабінету Міністрів України, а проєкт науковця політехніки переміг на XII Міжнародному фестивалі інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2023».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»